Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

matematik-edebiyat...

Nartanesi

Öne çıkan mesajlar

az önce bizim webmasterın masasında iki not gördüm dayanamadım aktarıyorum:

1.Yazan matematikçi:
"Lütfü gelince bana uğra"

2.Yazan edebiyatçı:
"Lütfü Bey,
Uygun olduğunuz bir demde görüşelim."

ne diyim...[signature][hline]Yalnızlığa dayanırım da, bi başınalığa asla...

[Bu mesaj Nartanesi tarafından 22 Temmuz 2004 15:11 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

iimiş =oP[signature][hline]
Happiest woman in the world: Bonepart's wife
In sorrow nights i am the source of your hopeless fears...I am the Dark Unicorn...

http://www.istanbulakademisi.com
Voys 10.07.2004 tarihinde demişki:
"Mesela ölüm döşeğindeki bi adama seni gösterseler gene adam hayata bağlanmaya çalışacaktır yani çok yaratıcı bişey yapmamış adamlar"
Sosyal ağlarda paylaş

ahah edebiyatçı süfer :) herşeyini özene bezene yapıyor herhalde helal :)

bir de merak ettim matematikçi-edebiyatçı-webmaster nasıl bir şirkette beraber çalışabilirler? aklıma ilk reklam ajansı geliyor ama :-?[signature][hline]Soru: Bir ampulü değiştirmek için kaç tane C++ programcısı gerekir?

Answer: Hala fonksyonel düşünüyorsun!
Doğru tasarlanmış bir ampul nesnesi, değiştirme metodunu genel ampul nesnesinden miras alır!

[Bu mesaj Rahan tarafından 22 Temmuz 2004 15:21 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Admin
said:
Rahan, 22 Temmuz 2004 15:20 tarihinde demiş ki:

bir de merak ettim matematikçi-edebiyatçı-webmaster nasıl bir şirkette beraber çalışabilirler? aklıma ilk reklam ajansı geliyor ama :-?

bi italyan bi ingliz bi fransız bide temelin her fıkrada karşılaşma ihtimali bile varken buda olur bi şekilde kafa yormayın okadar[signature][hline]Grandmaster Hamburger
Sosyal ağlarda paylaş

hehehe ewt fark süper ama matematikçi kafayı yemiştir o kadar şey içinde ve kibar davranıcak veya dilini düzgün kullanıcak hal yoktur ya da umursamıyodur.[signature][hline]Gözlerimi Gözlerinden Alamıyorum Her Bakışımda, Orada Kendimi Görüyorum Seninle Elele...Saçlarına Dokunurken Korku Doluyor İçime O Kadar Yumuşak Ki İncitmekten Korkuyorum...Dudaklarımın Dudaklarına Her Temasında Esir Oluyorum Sana Sen Öptükçe Daha Fazla Öpüyorum Sen İstedikçe Daha Fazla İstiyorum...Bunları Tekrarlamaktan Hiç Bıkmıyorum Çünkü Gözlerin Aynam,Saçların Acıma Duygum,Dudakların Zindan Oluyor Bana Ve Sana Olan Sevgim Her An Artıyor!!!
Sosyal ağlarda paylaş

hmm... bu yönden düşünmemiştim vay be :horace:[signature][hline]Gözlerimi Gözlerinden Alamıyorum Her Bakışımda, Orada Kendimi Görüyorum Seninle Elele...Saçlarına Dokunurken Korku Doluyor İçime O Kadar Yumuşak Ki İncitmekten Korkuyorum...Dudaklarımın Dudaklarına Her Temasında Esir Oluyorum Sana Sen Öptükçe Daha Fazla Öpüyorum Sen İstedikçe Daha Fazla İstiyorum...Bunları Tekrarlamaktan Hiç Bıkmıyorum Çünkü Gözlerin Aynam,Saçların Acıma Duygum,Dudakların Zindan Oluyor Bana Ve Sana Olan Sevgim Her An Artıyor!!!
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...