Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Patrician II


Qui

Öne çıkan mesajlar

Bu oyunu oynayıpta kendine taktik, strateji yaratabilmiş olan varmı? Ben 2 gündür cebelleşiorum ama oturtamadım oyun tarzımı bi türlü. Deli danalar gibi şehirler arasında taşıyıp taşıyıp duruorum sora zararlı cıkıorum. Oynayan varsa bana ulaşsın lütfen konuşalım paylaşalım (icq 1957744). Yada oyun hakkında strateji bulabiliceğim biryerde cok güzel olurdu.. Tşkrlr şimdiden..
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Ports of Call'dan bu yana beni en fazla heycanlandırmayı başaran, deniz ticareti üzerine kurulu bir strateji. Oyun 9-10 şehirdeki 15-20 maddenin üzerine kurulmuş denebilir. Stoklardaki durumu, halkın arzı ve bazı extra durumlar ile alış + satış fiyatı belirleniyor ve ticare yapıyorsun. Oyunda tabiki korsanlar var. Şehirler kuşatma altına girebiliyor ve el deiştirirse ağır vergiler gelebiliyor. Ufak tefek gorevler var: "Beni şuraya götür", "haritayı tamamla", "gemimi geri getir" gibi.. Siyaset var işin içinde biraz, önemli kişileri hamamda sıkıştırıp rüşvet ile kandırabilioruz :). Halkı mutlu tutmak önemli, şehirlerde reputation'ımız var. Yeterince fazla olursa Vali bile olabiliyoruz. Ben çok acemiyim oyunda daha, ama TrGamer'da bişeyler vardı, orayı oku istersen..
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 2 yıl sonra ...
qui hala ugrasiyormusun patrician ile ? ugrasiyorsan patrician 3 oynamayi dusunurmusun ? yada bir baskasi.. Patrician3 derim network derim..multiplayer derim.Daha ne diyim...[signature][hline]Adminler N"eden web sitelerini update yapmiyoruz?" sorusuna = "Paticikteki WEB sitelerinin yasar hala gelmesi icin motivasyon , yonlendırme ve dahada onemlisi insanlarin ilgisi gerekmektedir." cevabini vermişler.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Patrician 2 de eğer hemen hızlı bir şekilde para kazanmak istiyorsan. İyi bir gemi+iyi bir kaptanla. Seni görmedikleri bir yerde korsancılık yapıcaksın. Güzel bir nokta seç kendine nowgorod tarafı benim favori yerimdi. Tek gelen gemiyi görince ama dikat et etrafta seni görebilecek başka gemi olmasın. Hemen bayrak çek ve saldır aman dikat et gemiyi elinden kaçırma yoksa hem reputationun düşer hemde güzel bir para cezası yersin.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Patrician3 un hayal kirikligi olduguna kat,ilmiyorum.Benzer olacak tabiki , cunku ayni yerlerde geciyor.Detay daha fazla ama.

Bu oyunu oynayan varsa zamanıda varsa cumartesi gece saat 2 den pazar aksam saat 21 e kadar multi oynamak isterim.musaitim.Haberiniz olsun..[signature][hline]Adminler N"eden web sitelerini update yapmiyoruz?" sorusuna = "Paticikteki WEB sitelerinin yasar hala gelmesi icin motivasyon , yonlendırme ve dahada onemlisi insanlarin ilgisi gerekmektedir." cevabini vermişler.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...