Wolas Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 aha kıpraşma ilk defamı başlayacaksın yoksa oncesinden biliyormusun biz şuanlık 4 kişyizde en az 6 max 8 kişiye tamamlamaya çalışıyoruz
poopla Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 senelerimi yedi daoc =D nerdesiniz realm falan.
Wolas Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 adam topluyoz daha sayıya ulaşırsak başlıcaz işte milyon tane charı var diğerlerinin ben 0 dan kastırıcam
Half_Cow Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Ywain nasıl bi server, bi de diğer clusterlardaki karakterleri transfer edebiliyo muyuz?
poopla Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 bütün serverlar ywainde birleşti sanırım gece gündüz 3k pop
Dartanian Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Ywainde birleşti herkes güzel oldu aslında ama başlamayı düşünmüyorum yıllarımı yedi şu anda freede de günlerimi yiyio freeye gelmek isterseniz beklerim =)
dogums Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 biz 4-5 ay öncesine kadar 8 kişiyle midgardda oynuoduk 2. healerımızın askere gitmesiyle ara verdik..bugun itibariyle açtım tekrardan accountumu eğer oynayan arkadaşlar varsa beraber bişiler yapabiliriz
Mina Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Merak ettim free serverlarda oynamak icin nerden ne indirmemiz gerekiyor ?
Dartanian Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 http://portal.dolserver.net/?page=downloads Buradan daocportal clientini indiriyosun çalıştırıyosun bu kadar :D
Dartanian Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Orginal gibi bi tane server var free olan o da uthgard 1000kişi civarı online oluyo prime timeda...Haritanın tamamı açık değil new frontierstaki alt kaleler kapalı..(haritayı küçültüp actionu arttırmak amaçlı) Onun dışında benim oynadığım eden serverı var orda 300 player falan online oluyo ama instant 50 ve rr4 başlıyosun eski emainde action. Ayrıca dünden beri capture the flag diye haritası falan var gayet actionun bol olduğu bi server eğlencesine oynuyoruz bi kaç arkadaş..
dogums Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 freeserverlarda bişiler yapmak için ya arkadaş grubuyla oynamak lazım yada hiç oynamamak lazım çünkü cidden stealther olmadıgın sürece grup bulman inanılmaz zor..ya sürekli solo yapıp saç baş yolmaya hazır olcaksın yada 3-5 arkadaşınla oynicaksın..ha bu arada us clienti olan arkadaşlar için freeserverlar EU clientidir..eğer patch iniz EU dan yüksekse bazı serverlara girmekte sorun yaşayabilirsiniz
Öne çıkan mesajlar