Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2003 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2003 Şimdi işlemcimi güncelleyeceğim acaba yine intelmi alsam yokda amd yemi kaysam diyorum acaba aralarında ne fark var?[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* *Balık katili olmuştur* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EarS Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2003 hmm.öncelikkle fiyat farkı var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2003 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2003 sanıyorum amd biraz daha ucuz? peki performans falan?[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* *Balık katili olmuştur* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EarS Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2003 performans açısından tomshardwarede testlerde bulabilirsin karşılaştırmalı sonuçlarını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2003 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2003 tamam saol..[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* *Balık katili olmuştur* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2003 yeter abi artık AMD daha iyi.. tartışmayın gari :)[hline][i]Slam City Jam... [b]ICQ :3500388 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2003 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2003 hmm amd de peki anakartıma falan olacakmı :)[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* *Balık katili olmuştur* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2003 orc sanırım sen işlemciyi güncellemen için anakartınıda güncellemen lazım. AMD 1.8 den sonra yenibi chipsete geçti diye duydum. pekde bilmiyom ama anakartıda değiştir gitsin yaa[hline][i]Slam City Jam... [b]ICQ :3500388 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2003 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2003 hmm hepsi 600milyona falanmı çıkıcam yada çok oldu 300.. peki eski ses kartımdı tv kartı onlara uyum sağlayacakmı birde amdden sonra vazgeçip intele donersem anakart ne olacak son olarak bulamadım karşılatırma..[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* *Balık katili olmuştur* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CreepHead Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2003 anakartını ramini işlemcini sat uranium'a üstüne 100-200 dolar koy al... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2003 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2003 :( hmm çok pahalı tutar ya ben ramden falan memnunum şimdi of :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2003 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2003 şimdi gidip yeni bişiler almaya yavaş yavaş kesin karar kılıyorum o yüzden şimdi iyi bir sistem çokta uçuk kaçık olmayan bana önerebilirmisiniz?[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* *Balık katili olmuştur* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar