tunch Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 arada geliyorum şu futbol bölümüne , her seferinde "garbage'a mı geldim acaba" düşüncesi sarıyor etrafımı.. kardan daha beter valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 ben de ne zaman fm 2010 başlığına girsem, kulüp yöneticileri, başkanları, menajerleri paticiğe üye olmuş da tartışıyorlarmış gibi bir hava yakalıyorum. senin bu yabancılaşman ordan kaynaklanıyor bence :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 fmde insanlar klup yonetcisi oynadigindandir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 biliyorum. tunch o başlıkta çok aktif takıldığı için öyle demiştim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Tunch o başlıkta UZMANDIR ama pirdir saygı duylasıdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 arkasokak futbol bölümüyle özdeşleştirmişsin kendini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyanh Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 galatasaray maçı oynancakmış . ben şimdi federasyon dan galatasaray kendi kendine oynıcak kararı bekliom . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Szasstam Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 Benim burada anlamadığım beşiktaş maçına saha temizlenemiyormuydu? denediler kar mı kapladı geri sahayı? yok ben sabahtan baktığımda karlıydı saha öğlende tatil etmişlerdi. Ayıp denen birşey var, gerçi iptal olmadı iyi oldu maçı izledik hiç yoktan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar