xieon Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 İyi günler herkese daha önce de bahsetmiştim home fitness uygulamayı düşünüyorum diye bir arkadaş da P90x isimli programdan bahsetmişti. Şimdi o programı edindim ve başlıyacağım fakat bazı gerekli aletler bende mevcut değil. Programda dumbell yada bu adını verdiğim bantlari kullanabilirsiniz diyor. Şahsen cins cins dumbell almak yerine bu bantlardan almak istiyorum. Acaba bu konuda yorumlarınız nedir ve de en önemli sorum bunları İstanbul-Avrupa yakasında nerede bulabilirim? Beşiktaş çevresinde bir yer var daha makul olur. Teşekkür ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 t box satan yerlerde var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mathias Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 Fitness ürünlerini getiren yerler var oralarda, distribütörler falan. Onlarda bulursun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar