Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2003 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2003 Acaba paticiğin sözlüğü gibi hazır sözlükler bulunuyormu?[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* *Balık katili olmuştur* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2003 Hayır bu tür şeyler var. eksisozluk ise ilk değil. Bu tür yazılımlara bir şey deniyordu, fakat adını unuttum. Freshmeat veya Sourceforge örnekler bulabilirsiniz. Tabii önce yazılımın türünü öğrendikten sonra, ben hatırlayamadım.[hline] -ee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2003 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2003 hmm valla bilmiyorum ancak ekşi sözlük asp değilmi? paticik php kullanmıyormu? neyse aynısıymış bu arada ikiside.. sanıyorum bulmak zor.. aynısıda olmak zorunda değil :([hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* *Balık katili olmuştur* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMedia Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2003 işine yararmı bilmiyorum ama bir göz gezdir Üstelik türkçe.hemen heemn tüm fonksiyonların anlamalrı vs vs Tıkla!!![hline]IpAdresimNe.Com Matrix Code System [Bu mesaj MrMedia tarafından 04 May 2003 20:42 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2003 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2003 ee bu phpyi anlatıyor :) bende kitabı var yazın başlıyıcam ama okadar iyi olacağımı düşünmüyorum doğrusu :([hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* *Balık katili olmuştur* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zed Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2003 said: orc_lord, 04 May 2003 15:07 tarihinde demiş ki: hmm valla bilmiyorum ancak ekşi sözlük asp değilmi? paticik php kullanmıyormu? neyse aynısıymış bu arada ikiside.. sanıyorum bulmak zor.. aynısıda olmak zorunda değil :( ekşi sözlük asp, uotr sözlük php. zaten onlardan alınan bi kod yok. ekşi sözlükten izin alındı "biz de kodlıycaz böyle bişey, sorun olur mu?" diye, onlar da izin verince yapıldı.[hline]open your heart | i'm coming home[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2003 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2003 anladım saol.. peki aynısı olmasada daha basit biz sözlük varmı yabancı falan?[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* *Balık katili olmuştur* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar