Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 evvet, benim böyle bir durumum var kyk burs ve katkı kredisi almaktayım. Okulum devam etmekte ancak ben tam zamanlı statüsünde sigortalı bir işe başladım, bu kredi ve bursla ilgili ne yapmam gerekir? Böyle bir durumu yaşamış olan var mı? Hiç bildirmesem kuruma ne olur ne biter? Bu konuyu kyknın kendisine soracağım ancak, böyle bir tecrübe yaşayan var mı merak ettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 haber vermessen büyük ihtimalle almaya devam edersin okul bittikten 2 yıl sonra ödemeye başlarsın vs. vs. ama haber verirsen kesme ihtimalleri var sen kendin karar vericeksin bir bakıma=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 kesiliyo diye biliyorum ben ama, tamamen duyum benimkisi. yönetmelik falan varsa oku ya da kykdan bi elemana mail vs yoluyla sor, işim düştüğünde maillerime cevap veriyolardı gayet, canlarım <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar