Chewy Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Şimdi bi proje ödevim varda.Son 1 yılda çekilmiş 50 foto lazım ben yada arkadaşlarım.Saçma olabilir ama foto çektircem adam gibi şöle boydan fln :D pro bi fotocu bulabilirmiyim böyle?Vesikalık ceken yerler yapar mı bunu :) Trolle acıktır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 son 1 yılda 50 foto.. nasıl olacak? hoca info ya baktığında analamyacak mı? bir de hiç mi fotoğraf çektirmedin bir yıl içinde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chewy Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 abi cektirdimde cok geyik :D biraz adam gibi olması lazım kıl biraz herif. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 nasıl bir proje ödevi bu yav, bölüm/ders nedir acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chewy Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Bilgisayar Bilişim Sistemleri :) Ya Photoshopla ilgili seçmeli :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 fotoğraf başına 5 liranı alırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 foto başı 3 lira bak akademik dereceleri de veriyorum.paranın yarısı işin başında yarısı datayı aktardıktan sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 deklanşör başına çalışın harcıyorsunuz kendinizi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Queen Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Chewy became a fan of the Herkes de fotografi Photography. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 Letsgetthesunshine said: foto başı 3 lira bak akademik dereceleri de veriyorum.paranın yarısı işin başında yarısı datayı aktardıktan sonra tanıtım ve reklamcılıktan neden basarısız olduun bellı :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 Sınavdan dolayı değil bi önceki gece zurna gibi olduk dolayısıyla sınavda da baş ağrısı ile bol bol atmasyonik bomba salladım =) ha onun dışında maksat muhabbet olsun işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar