Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

pc değişiklik ?

Valeron

Öne çıkan mesajlar

arkadaşlar bi sistemim var 1 ay sora bişeyler takıp çıkartmayı düşünüyorum,monitörüm 19" samsung onun yerine 22" philips alıcam öncelikle. kasa içerisindeki sistem şu;

2x1gb OCZ Ram
1x2gb Kingston Ram
P35DS3L Gigabayte Board
E6750 2.66 1333MHZ İşlemci
GeForce 8800GT 512mb/256bit/gddr3 ekran kartı

şimdi arkadaşlar ramlerde sıkıntım yok muhtemelen hatta kingstonu yeni aldım bildiğin rahatlattı PC'yi. şu anda piyasada bi sürü ekran kartı ve işlemci var,bunları sizce değiştirmeme gerek var mı ? neticesinde değiştirmeye kalkarsam ortalama 600-700 lira gibi bi para çıkartıcam cebimden,elimdeki ürünlere kıyasla performans olarak oyunlarda falan bi fark olur mu ? ciddi anlamda bi fark ?

bilgisi olanlar paylaşırsa sevinirim : )
Sosyal ağlarda paylaş

bunu değiştirmeye kalksam 600-700 çıkartıcam ama değiştirmiceksem ps3 te gözüm yok be abi,ben onda bi PES Oynuyorum onuda tek oynamam yani anlamsız : )

araştırıyorum da banada hani bunların yerine alacağım ürünlerin hakikaten benim elimdekilerdne ciddi anlamda farklı performans verceğini düşünmüyorum bende
Sosyal ağlarda paylaş

550 o alete yeter. şu an üstü gereksiz.

ayrıca o alete daha bir şey almana gerek yok bence.

ha çok istersen bayıl 400 500 bir tane ağlatan ekran kartı al.

o donanımın benzeri bende de var şu an her oyunu 1650x1050 ye dayayıp high-med. karışık oynuyorum.

ekranı da philips yerine samsung al bence, bikauuz <3333 SAMSUNG
Sosyal ağlarda paylaş

samsung hakikaten sorunsuz banada öle gelio,şimdi ramleri arttırınca bayağa bi rahatladı bilgisayar ama hafif hafif takılmalar yapıyo sanırsam bu hdd'yle alakalı bişey pc çalışmasına göre.

bekleyip 5-6 ay sora komple kral bişiler dayayabiliriz o zaman şimdilik bi monitör kaafi gibi duruo
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...