Valeron Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 arkadaşlar bi sistemim var 1 ay sora bişeyler takıp çıkartmayı düşünüyorum,monitörüm 19" samsung onun yerine 22" philips alıcam öncelikle. kasa içerisindeki sistem şu; 2x1gb OCZ Ram 1x2gb Kingston Ram P35DS3L Gigabayte Board E6750 2.66 1333MHZ İşlemci GeForce 8800GT 512mb/256bit/gddr3 ekran kartı şimdi arkadaşlar ramlerde sıkıntım yok muhtemelen hatta kingstonu yeni aldım bildiğin rahatlattı PC'yi. şu anda piyasada bi sürü ekran kartı ve işlemci var,bunları sizce değiştirmeme gerek var mı ? neticesinde değiştirmeye kalkarsam ortalama 600-700 lira gibi bi para çıkartıcam cebimden,elimdeki ürünlere kıyasla performans olarak oyunlarda falan bi fark olur mu ? ciddi anlamda bi fark ? bilgisi olanlar paylaşırsa sevinirim : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xelee Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 1 ay sonra deiştirilcek kadar aciliyeti olan bi sisteme benzemio. edit: ayrıca 600-700 lira çıkartıcaksan üstüne bi 250 falan daha koyup ps3 falan alabilirsin mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 bunu değiştirmeye kalksam 600-700 çıkartıcam ama değiştirmiceksem ps3 te gözüm yok be abi,ben onda bi PES Oynuyorum onuda tek oynamam yani anlamsız : ) araştırıyorum da banada hani bunların yerine alacağım ürünlerin hakikaten benim elimdekilerdne ciddi anlamda farklı performans verceğini düşünmüyorum bende Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 ayrıca 550w power supply var gidip 750w bi power supply alsam performans etkilenir mi sizce ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 550 o alete yeter. şu an üstü gereksiz. ayrıca o alete daha bir şey almana gerek yok bence. ha çok istersen bayıl 400 500 bir tane ağlatan ekran kartı al. o donanımın benzeri bende de var şu an her oyunu 1650x1050 ye dayayıp high-med. karışık oynuyorum. ekranı da philips yerine samsung al bence, bikauuz <3333 SAMSUNG Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 samsung hakikaten sorunsuz banada öle gelio,şimdi ramleri arttırınca bayağa bi rahatladı bilgisayar ama hafif hafif takılmalar yapıyo sanırsam bu hdd'yle alakalı bişey pc çalışmasına göre. bekleyip 5-6 ay sora komple kral bişiler dayayabiliriz o zaman şimdilik bi monitör kaafi gibi duruo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cacodemon Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Valeron said: bekleyip 5-6 ay sora komple kral bişiler dayayabiliriz o zaman şimdilik bi monitör kaafi gibi duruo monitorler kolay kolay eskimez. o yuzden en kralını al derim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 monitörü şimdi alıcam ya elimdeki monitörde 2yıllık falan zaten onu kardeşime vericem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 arkadaşlar bi soru daha var bende şimdi :P 4 gb ram var dediğim gibi,oyunlarda falan 2,83-3 gb falan kullanıyor,2gb daha ram taksam rahatlar mı daha da ? yoksa zaten tam kullanmadığı için değişmez mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 o gün paranın yettiği sistemi al. gerisini düşünme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Sistem guzelmis gayet, ya ekran kartini aglat. Yada SSD al mesela. Sistemi bi guzel ssd'ye kur falan. Illa ben para harcicam diyosan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 zorlamanın anlamı yok diosunuz, peki şu ramle ilgili sorum hakkında bilgisi olan var mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kane&Lynch Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 4gb fazlasıyla yeterli ekran kartını degiştirebilirsin sadece diger donanımlara gerek yok.. eğer o/c bilgin varsa işlemciyi 3.2ghz+ yaparsın hatta tadından yenmez.. 4870/4890 veya yeni 5xxx serileri olabilir örnek bi review veriyim , 8800gt'nin dahil oldugu review Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 O/C hiç anlamam ne yapmam gerektiğinide bilmiyorum :d nası yapcaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 ramlerin markaları aynı olsun bazı sistemlerde kayba neden oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 2 tane OCZ 1 tane Kingston varya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar