dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Şimdi soru şu.. Yazın akdenizde su yüzeyinde denizin sıcaklığı 28'C... 20m derinlikte kaçtır? denizci, dalgıç, meteoroloji manyağı.. bilimum kişinin görüşlerini diğerlerinin de google arama yeteneklerinin sonuçlarını rica ediyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 8 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nickimden Aþaðý Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 7,5 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 soguktur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 baba ciddi cevap mı bu? hani gerçekten trole açık soru değil öle diyeyim.. kaynak maynak bişi söleyin yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 abi suyun akış hızı ne akışın türü ne laminer mi türbilanslı mı hava ruzgarlı mı,ruzgarlıysa ruzgarın hızı havanın yogunlugunu ne alalım deniz suyunun yogunlugu ne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lesstroud Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 akdenizin neresinde olduğuna göre değişir. Gerçi okyanus olmadığı için akıntı çok fazla fark etmez belki ama yine de eder. Süveyş kanalına yakın yerlerde falan daha sıcak olması lazımdı galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 akdenizin neresinde oldugunu filan bilirsen zaten olculmusu vardir bunun bi yerde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Incropera'ya sormak lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 valla sadece bu.. ben de kalakaldım.. şimdi toplanılmış data abakınıyorum.. ölçümlenmiş neler var, ne kadar sıcaklık düşüşü bulmuşlar onlara bakıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 eger soru öglen vakti icin gecerliyse günes ısınları suya dik geliyor,saat 12 den uzaklastıkca sıcaklıgın derinlige baglı degeri artarak azalır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 akdeniz bizim akdeniz olarak alıyorum ben.. antalya falan olarak alıyorum şu an.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 yazık yahu sana dasuaaaacığım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 27 C Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 havada 100 metrede 1 derece oynar, suda da 0.5 derece oynasın diye atıyorum o zaman 28.125 derece mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 hava sıcaklığı 200 metrede 1 derece azalıyodu di mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 suda daha cok azalir bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 zor işmiş vesselam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 20 derece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 atlas okyanusu ile ilgili Okyanusun doğu kıyılarının uzunluğu 50 bin km, batı kıyılarının uzunluğu 80 bin kilometredir. Kuzey Amerika ve Avrupa sahilleri çok girintili ve çıkıntılıdır. 100 m derinliğe kadar olan sıcaklık; yüzeyindeki sıcaklık ile aynıdır. Yüzeyi sıcak olan kısımlarda derinlere inildikçe sıcaklık azalır ve dipte donma noktasına kadar varır. Yüzeyi soğuk olan yerlerde ise derinliğe inildikçe sıcaklık artar. Bu dengeyi akıntılar sağlar. Gulfstream Akıntısı tropikallerin sıcak suyunu taşırken, Labrador Akıntısı da kuzeyin soğuk suyunu güneye taşır. Atlas Okyanusuna Avrupa'dan Ren, Elbe; Afrika'dan Kongo ve Nijer; Amerika'dan ST. Lawrence, Mississippi, Orinaco, Amazon, Parana ve Uruguay nehirleri dökülür. yani yerden yere gore degısıyor herhalde ve bılmek ancak anlık olcumlerle dogru olabılır kanımca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 şaşırtmaçlı soru di mi lan bu? değişmez ozman(:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rock Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Her yerinde farklı olabilir. Denizin kendi içinde de sıcak ve soğuk akıntılar olabiliyor. Kesin birşey söylenemez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 var ya.. aylara bağlı değişiyor ama neredeyse yazın 20-30 m'ye kadar sabit kalıyormuş su çok sıcak olduğu temmuz aylarında 5metreye kadar 4'c kaybediyor ama sonrasında sabit devam ediyor.. aralıkta falan neredeyse sabit devam ediyor (ve tahminimden sıcak! 16-18'C) haziranda neredeyse değişiklik olmamış ve dimdik aşağıya inmiş grafik! 28-27,3 arası değişiyor.. çok sağolun gençler.. bölgeyi doğu akdeniz olarak arattım bu arada.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 şaşırtmacalı soruymuş yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 evet bilmişim(:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar