elma Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 abi şimdi makineye format atıcaktım. yedeklenecek 500 mb kadar dosyam vardı ve cd ye yazıcam dedim. nitekim cd ye yazdım. d: içinde bir adet yedek klasörü var ve herşey orda. yazdım güzelce sonra denedim calıstı. sonra format attım. bu yedek cd sini koydum . ama çalısmadı. d: özelliklere bakınca gösteriyo 500mb kullanılmıs alan var diye. d:/yedek klasörü yapıyorum o zaman da konum yanlıs gibi bişiler diyor. bana yardım pls. o 500 mb cok önemli hayati değeri var[signature][hline] zlorwf demiş ki: bende t1 anakart var hem intel hem amd cpu çalıstıyo... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 yahu bi bilen yok mudur[signature][hline] zlorwf demiş ki: bende t1 anakart var hem intel hem amd cpu çalıstıyo... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 bana yazılımsal bir sorun gibi geldi, win98, dos, linux hatta apple (mac) dan dene. cd sürücü lensi temizleyiciler var onlan cd-sürücünü temizleyip okutmayı deneyebilirsin. başka bi cd-rom sürücüsünde hatta cd-writer veya dvd-writer larda dene. hatta çok çok önemliyse yeni bi writer orda dene sonra beğenmedim ben bunu de iade et. bunun dışında; *CD-Roller diye bi program var işine yarayabilir. *Blind Read diye bi program var cd deki hatalara bakmadan dümdüz okuyup cd nin imageini alıyor. sonra image okuyabilen bi programla ordan dosyalarını çekmeyi dene. daha bi ton program var hepsini denemeni öneririm, bazıları cd ye dümdüz erişip bişiler yapıyorlar. (neroyla image almayı da deneyebilirsin sonrasında nero virtual drive la bilgilerini kurtarabilirsin belki). ama bu yazılımsal şeyleri başka bi bilgisayarda dene, eğer hddden kurtarılcak bilgi varsa da haşat etmeyesin. belki CD nin dosya sisteminde bir hata vardır, saçma ama hdd kurtarma programları küçümen bir ihtimal işine yarayabilir. (garip ama denemeye değer.) aklıma hdd den bilgi kurtaran firmalar geliyor onlara cd hakkında danışabilirsin.ayrıca bu adamlar belki formatlanmış hdd den bişiler kurtarabilir. (unformat gibi bi hikayeler vardı eskiden.)[signature][hline]Soru: Bir ampulü değiştirmek için kaç tane C++ programcısı gerekir? Answer: Hala fonksyonel düşünüyorsun! Doğru tasarlanmış bir ampul nesnesi, değiştirme metodunu genel ampul nesnesinden miras alır! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 cok sağolun bilgilerimi kurtardım. iso buster programı ilen. fakat şöle bi sorunum var. şimdi 40-50 tane program var. messenger - icq - miranda - netlimiter vs vs. bunların 1 mb lık falan setup dosyalrı var. bunları aldım şimdi kurtardım. ama icq 4.0 setup dosyası .exe şeklinde. yani üzerine iki keref tıklayınca dos komut penceresi gibi bişi cıkıyor sonra kendi kendine kapanıyor. bunu nasıl halledebilirim[signature][hline] zlorwf demiş ki: bende t1 anakart var hem intel hem amd cpu çalıstıyo... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar