dreagloth Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Aslında tam class yok oyunda, sadece lvl atladınğında magic rune daha fazla geliyor, kasıp diğer rune leri toplarsan her şey olabilirsin. Ama mage hala tabiki en güçlü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
solidhammer Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Her classın 1 farklı talentı var kendi ağacında özellikle mage in ki ölümcül önemli 3 talent verince 20 mana altındaki büyüleri 8 turn boyunca 2 kere atabiliyosunuz. Phantom muydu neydi şu elindeki birimin %bilmem kaçını summon layan büyüyü 2. upgrade getiriceksin 20 mana ediyo bide 3 talen summonladığın adam sayısını arttıran talenta off deli güçlü oluyo karakter. ilk büyü kopyalama red dragona 20 manaya, 2.cisi geiser zaten 3 turn den fazla sürmüyo bu komboyla en zor fightlar bile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 önce torchlight sonra bu. resmen kötü oyunlar ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Senin beklentilerin farklıymış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
solidhammer Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 ayrıca torchlight la uzaktan yakından alakası yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
solidhammer Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Bu arada bence warrior başta da sonda da mageten daha güçlü ya Leadership 1.5 katından fazla oluyo zaten ragein çok sağlam olduğundan petin skilleri büyüleri çok aratmıyo warrioru tavsiye ederim ilk kez oynuycaklara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 torchlightla benzer yanı 3 tane class ver. renkli tombik grafik ekle. nerde heroes nerde bu allasen strateji diye birşey yok. turnbased hack&slash. çeşitlilik yok falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tom Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Oyun süper bence, önce ilk oyunu bitirene kadar oynadım, şimdi buna başladım, kesinlikle çok eğlenceli.(Questleri okuyarak almak daha zevk katıyor) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Bir bu: Vingthor said: turnbased hack&slash Birde bu: tom said: çok eğlenceli Beklentilerin bunlar olmalıydı, sevenler hep böyle başladı, homam niyetine başlamak hata zaten, sadece dünyalar ortak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 hiroz benim en sevdiğim serilerden biridirde. ona benziyor falan diye oynayayım dediydim ben. ilk oyunu falan bilmiyodum biraz hayal kırıklığı oldu tabi. kafa patlatmayı seviyodum oyuna. 2-3 saat oynadım. dragon petle yapmayacağın şey yok. hatta en son bi taktik buldum bless+defend yapıp dragonla oynuyorum bitek. hayvan oldu 5-6 fightta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
solidhammer Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Vingthor said: 2-3 saat oynadım. dragon petle yapmayacağın şey yok. hatta en son bi taktik buldum bless+defend yapıp dragonla oynuyorum bitek. hayvan oldu 5-6 fightta Easy demi oynadın yoksa 2-3 saat sadece ilk ada damı ?neyse cnm biz zorla sana oyunu beğendiricek değiliz ama sen beğenmesende oyun güzel ve başarılı. Öle bi dünyada yok yani bless+defend yapıp dragonla oynamak ilk 3 adayı bitirince oyun daha yeni yeni başlıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
batuhan Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 Warrior için nasıl bi talent build önerirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 baya uğraştım sevmek için oynamak için falanda yok yani lvl10 oldum sıkıla sıkıla oynuyorum böle. hiroz çekiym ben bu olmadı bağa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 lvl 35mi ne oldum. çok sıktı uf :( uninstal malsef evet. hatta nwn2 kurdum 4 saat sonra uninstal uf oldum. paso sıkılıyom ben ya. sıkılmadan bi oynadıım torchlight vardı varya o da bitti gitti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
solidhammer Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 URL=http://img514.imageshack.us/i/kbaphigh.jpg/][/URL] 3. bitirişimde rekoru kırdım sonunda ama hardda bitirdim :D şimdi imbossible deniycem palayla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar