Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

King's Bounty: Armored Princess

solidhammer

Öne çıkan mesajlar

Her classın 1 farklı talentı var kendi ağacında özellikle mage in ki ölümcül önemli 3 talent verince 20 mana altındaki büyüleri 8 turn boyunca 2 kere atabiliyosunuz. Phantom muydu neydi şu elindeki birimin %bilmem kaçını summon layan büyüyü 2. upgrade getiriceksin 20 mana ediyo bide 3 talen summonladığın adam sayısını arttıran talenta off deli güçlü oluyo karakter. ilk büyü kopyalama red dragona 20 manaya, 2.cisi geiser zaten 3 turn den fazla sürmüyo bu komboyla en zor fightlar bile
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
hiroz benim en sevdiğim serilerden biridirde. ona benziyor falan diye oynayayım dediydim ben. ilk oyunu falan bilmiyodum biraz hayal kırıklığı oldu tabi. kafa patlatmayı seviyodum oyuna. 2-3 saat oynadım. dragon petle yapmayacağın şey yok. hatta en son bi taktik buldum bless+defend yapıp dragonla oynuyorum bitek. hayvan oldu 5-6 fightta
Sosyal ağlarda paylaş

Vingthor said:

2-3 saat oynadım. dragon petle yapmayacağın şey yok. hatta en son bi taktik buldum bless+defend yapıp dragonla oynuyorum bitek. hayvan oldu 5-6 fightta

Easy demi oynadın yoksa 2-3 saat sadece ilk ada damı ?neyse cnm biz zorla sana oyunu beğendiricek değiliz ama sen beğenmesende oyun güzel ve başarılı. Öle bi dünyada yok yani bless+defend yapıp dragonla oynamak ilk 3 adayı bitirince oyun daha yeni yeni başlıyor
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...