Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 ilgili oyun topiki Sakin sakin bi kaç maç yapiim diye girdim oyuna arada kızlar filanda denk geliodu muhabbet sohbet hoşumuza gidiodu bi kaç yenme ve yenilgiden sonra meydan okuduğum 8 top maçında öyle biri çıktı karşıma hayatımda ilk defa bole birini gördüm diyebilirim oyun başladı durum en başta şoleydi herif her topu sokuşumda draw draw diye inlio kendi attığındada devam edelim oke filan diyodu oynadık o ve ben siyah topa kapışıoduk sıra bendeydi ve draaw diye anırıodu ben olağanüstü kabzımanlığım ile atamadım bu sefer arkadaş u r the loser diye sırıtmaya başladı ancak o da atamayıp bana sıra gelinceee veeeeeeeeeee çok eğlenceliydi sizde takılırsanız buralara iyi olur Oyun ile ilgili topik linki üstte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 hahah güzel saydırmış adam sonunda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karahanli Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 auhaha güzel güzel...ofisten çıkiim eve gelince bende bi girem bu oyuna :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mexinth Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 işteki patileri sabote ediyorsunuz kardeşim şikayetçiyim, yetkili yok mu yetkili!!!! Bu arada patifm kapandı iyi oldu bir ara, bolca net radyosu buldum. Horace a karşı panzehir oldu :-)[signature][hline]sonunda yeniledim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 Amerikan bilardosu var mı oyunda?[signature][hline]Yükseldikçe uçma bilmeyenlere daha küçük görünmemiz kaçınılmazdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 bende oyuna dalmak istedim ancak practice te bi topla vuramadım :) uyuz oldum euheueh[signature][hline]KinGpiN the striked sazan Müslüm Gürses: Yumurtaya can veren Allah'ım yeşil biberi nasıl yarattın ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 aferin kapmışsın işi :)[signature][hline]Her Avcı Avını Tutkuyla Avlar . Bense Ötesinde Bir Av Yaparım . Grandmaster zgrw [Bu imza zgrw tarafından 07 July 2004 23:18 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 ulan indirdim dosyayı bozuk çıktı[signature][hline]Yükseldikçe uçma bilmeyenlere daha küçük görünmemiz kaçınılmazdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 said: zgrw, 21 Temmuz 2004 17:40 tarihinde demiş ki: aferin kapmışsın işi :) nasıl vurcaz oğlum :) vurmuyor bende :-p[signature][hline]KinGpiN the striked sazan Müslüm Gürses: Yumurtaya can veren Allah'ım yeşil biberi nasıl yarattın ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrBomb Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 abiii u r loser ya loool[signature][hline]a.k.a "bay bomba" SWG: Ottkoo Jeliyeer of Eclipse Galaxy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 Azmo ile oynayın yenin, ss alın.sticky yapayım hehe. Ama Azmo nun iyi yanı öğretio bi yandan ben kapmıştım bişeyler :). ha bi de biraz oynadım falan der bu azmodai, eğer öyle diyorsa bütün gün oynamıştır o oyunu :)[signature][hline]The whole thing I think is sick... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 Azmo bu akşam sana uygun bi saatte normal snooker yapalım freeserverda ömsden haber verirsin unuttun bak maçı yapalım hade Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar