_R_E_i_S_ Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Merhaba arkadaşlar, Ben e.ü. fen fakültesi öğrenci işleri personeliyim, soru ve sorunlarınıza elimden geldiğince cevap vermeye, çözüm önermeye çalışacağım. Ülkemizi, üniversitemizi, insanlarımızı seviyoruz. AB standartlarında şeffaf, ölçülebilir, hesap verebilir bir ülke olmak için çalışıyoruz. Bağcıyı dövmeye çalışmadan; üzüm yemek niyetiyle iyi niyeti suistimal etmeden; insan odaklı bakarak "insanı nı yaşat ki, devlet yaşasın" felsefesiyle buradayım. Faydalı olabilirsem ne mutlu bana. edit: 'dogmeye' cok gozume batti duzelttim =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 doğum yılları pedobear limitin üstünde kalan kızların fotoğraflı özgeçmişleri, iletişim bilgileri vs. gereğini arz ederim. istiyorum reis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Merhaba, fen fakültesinde değilim ama müzdarip olduğum durumda olan öğrenciler fen fakültesinde de vardır. İstiyorsanız şurdan bakabilirsiniz bahsettiğim soruna: http://forum.paticik.com/read.php?21,4477321 Faydalı olabileceğinizi pek sanmıyorum ama konuyu görünce demeden geçemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BullDoG Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Ege üniversitesine paticik üzerinden bile hizmet vermeye başlamıs biz direk ayaklarına gittimi bile hizmet alamıyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 üşüyoruz reis diyen arkadaşlar vardı. onlara bakıver bi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_R_E_i_S_ Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 E.Ü. Yeni Eğitim Öğretim Yönetmeliği Hakkında Biriminiz öğrenci işlerinden yanıt alamadığınız soru ve sorunlarınız için; e.ü. 2009 girişli öğrenciler, yeni yönetmelik ve uygulamaları hakkında kendi öğrenci işlerinizden yeterli bilgi edinememeleri durumunda, rektörlük öğrenci işleri daire başkanlığından bilgi edinebilirsiniz. zira yeni yönetmelik çalışmasını yapan birimdir. kaynağından bilgi edinmiş olursunuz. İletişim yöntemi olarak da ilgili birimin web sitesindeki iletişim bölümündeki "mesaj formu" ile iletişim kurmanız halinde daha ayrıntılı bilgi alabileceğinizi düşünüyorum. Önerilen sayfanın linki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shimone Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Öğrenci Bilgi Sistemi hacklenmiş notlar degistirilirse nolcak simdi peki? zaten bizim okulun websitesini hazırlayan firma nası bi firma anlıyamadım geçen yaz sitenin gorunumu degistirirken yukardaki bannerda Haliç Üniversitesi yazısını değiştirmeyi unutmuşlardı. std.ege.edu.tr den girince haliç universitesi yazıyodu. hatta 1 haftada o öyle kaldı. birde websitesi ornegi için anket yapmışlar. sunulan ornekler ayrı bi kotu, okulda her kim bu websitelerini ornek diye koymayı kabul ettiyse onunda zevki apayrı bi kotuymuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shimone Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 aslında değiştirilsin ya bana ne eleman düşürmez herhalde yukseltir herkesin notunu eşşek degildir o kadar :p duyduğuma göre harçları yatırdı flnda göstermiş oh super yapmış :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 ana bende rektörlükte çalışıyorum reis :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Golden Virginia Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 oha helal olsun kim hacklediyse heh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_R_E_i_S_ Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 selam, microsoftun sitesini, banka sitelerini bile hackleyenler var, bizim site de ne oluyorki; insan niyeti bozmaya görsün:) ama şu an için sitemizde herhangi bir sorun yok. gayet sağlıklı çalışıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar