Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ege Üniversitesi Fen Fakültesi Öğrenci İşleri

_R_E_i_S_

Öne çıkan mesajlar

Merhaba arkadaşlar,

Ben e.ü. fen fakültesi öğrenci işleri personeliyim, soru ve sorunlarınıza elimden geldiğince cevap vermeye, çözüm önermeye çalışacağım.

Ülkemizi, üniversitemizi, insanlarımızı seviyoruz.
AB standartlarında şeffaf, ölçülebilir, hesap verebilir bir ülke olmak için çalışıyoruz.

Bağcıyı dövmeye çalışmadan; üzüm yemek niyetiyle
iyi niyeti suistimal etmeden; insan odaklı bakarak
"insanı nı yaşat ki, devlet yaşasın" felsefesiyle buradayım.

Faydalı olabilirsem ne mutlu bana.

edit: 'dogmeye' cok gozume batti duzelttim =)
Sosyal ağlarda paylaş

Merhaba,

fen fakültesinde değilim ama müzdarip olduğum durumda olan öğrenciler fen fakültesinde de vardır.

İstiyorsanız şurdan bakabilirsiniz bahsettiğim soruna: http://forum.paticik.com/read.php?21,4477321

Faydalı olabileceğinizi pek sanmıyorum ama konuyu görünce demeden geçemedim.
Sosyal ağlarda paylaş

E.Ü. Yeni Eğitim Öğretim Yönetmeliği Hakkında Biriminiz öğrenci işlerinden yanıt alamadığınız soru ve sorunlarınız için;

e.ü. 2009 girişli öğrenciler, yeni yönetmelik ve uygulamaları hakkında kendi öğrenci işlerinizden yeterli bilgi edinememeleri durumunda, rektörlük öğrenci işleri daire başkanlığından bilgi edinebilirsiniz. zira yeni yönetmelik çalışmasını yapan birimdir. kaynağından bilgi edinmiş olursunuz. İletişim yöntemi olarak da ilgili birimin web sitesindeki iletişim bölümündeki "mesaj formu" ile iletişim kurmanız halinde daha ayrıntılı bilgi alabileceğinizi düşünüyorum.

Önerilen sayfanın linki
Sosyal ağlarda paylaş

Öğrenci Bilgi Sistemi hacklenmiş notlar degistirilirse nolcak simdi peki?

zaten bizim okulun websitesini hazırlayan firma nası bi firma anlıyamadım geçen yaz sitenin gorunumu degistirirken yukardaki bannerda Haliç Üniversitesi yazısını değiştirmeyi unutmuşlardı. std.ege.edu.tr den girince haliç universitesi yazıyodu. hatta 1 haftada o öyle kaldı.

birde websitesi ornegi için anket yapmışlar. sunulan ornekler ayrı bi kotu, okulda her kim bu websitelerini ornek diye koymayı kabul ettiyse onunda zevki apayrı bi kotuymuş.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...