Dralnu Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 okulun adresini bulamiyorum - posta adresini sitesinde yok enteresan bi sekilde hede formunda sormuslar yazmadan gecmiim diyorum .. varsa bir bilen suraya seettirirse super olur[signature][hline]Love, etc. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chiptech Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 eski okulum :) biraz beklersen bişiler bulabilirim hatıra kaldıysa orda yazar belki :D[signature][hline]çiptek: nbr? öff ya cok sıkıldım konusucak kimse yoktu geldiin ii oldu.. di$iki$i: hmm anadımm.. çiptek: normal.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dralnu Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 benim de eski okulum .. 96 - 2000 arasında ordaydım; simdi bi adres lazim oldu adamlar siteye koymamislar .. yok bole bi sikkoluk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chiptech Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 hahaha disiplin cezası formu' ndan buldum adresi :D ben de geçen sene ayrıldım bjk kolejine geçtim.. Büyükdere Cad. No: 106 80670 Sarıyer/İSTANBUL[signature][hline]çiptek: nbr? öff ya cok sıkıldım konusucak kimse yoktu geldiin ii oldu.. di$iki$i: hmm anadımm.. çiptek: normal.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dralnu Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 super ! disiplin hedesinin hatirlatmis olabilecegi kotu anilar icin ozur diler, ve varsa bir de tel no rica ederim :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 LOL Chiptech :)[signature][hline]The whole thing I think is sick... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chiptech Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 said: Dralnu, 22 Temmuz 2004 02:09 tarihinde demiş ki: super ! disiplin hedesinin hatirlatmis olabilecegi kotu anilar icin ozur diler, ve varsa bir de tel no rica ederim :P valla feci eylendim tam tersine cok komik bi dilekce cunku :D ilerleyen zamanlarda koyarım :D Tel: (0212) 286 11 30 Fax: (0212) 276 40 58[signature][hline]çiptek: nbr? öff ya cok sıkıldım konusucak kimse yoktu geldiin ii oldu.. di$iki$i: hmm anadımm.. çiptek: normal.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dralnu Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 tesekkürler ! sonradan telefon icin yer kalmadıgını fark ettim gerci, neyse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 işte paticik farkı: bir yandan dertlere çare bulunuyor, bir yandan eğleniliyor. bir trt fantazisi gerçek oluyor. burda gerçekten hem öğreniyoruz, hem gülüyoruz! *!uyku* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chiptech Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 :D bişi diil bi ayazağalı bi ayazağalıya her zaman yardım etmeli.. di mi? :horace:[signature][hline]çiptek: nbr? öff ya cok sıkıldım konusucak kimse yoktu geldiin ii oldu.. di$iki$i: hmm anadımm.. çiptek: normal.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dralnu Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 valla paticik farki bu iste her derde deva .. ayazagalilik konusu da ilginc bi olusum, ama sanki zorunluluktan, fmv nin ruhuna islemis nickelfucking tarzindan dogmus gibi. webmaster a karakter basina ucret vermis ve fmv 'okul kocaman zaten gereken arar' diye adres yazdirmamis olabilirler tasarruf etmek icin .. bi sinifin tepesine tuvalet de cokmustu hatta .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar