Dralnu Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 okulun adresini bulamiyorum - posta adresini sitesinde yok enteresan bi sekilde hede formunda sormuslar yazmadan gecmiim diyorum .. varsa bir bilen suraya seettirirse super olur[signature][hline]Love, etc.
Chiptech Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 eski okulum :) biraz beklersen bişiler bulabilirim hatıra kaldıysa orda yazar belki :D[signature][hline]çiptek: nbr? öff ya cok sıkıldım konusucak kimse yoktu geldiin ii oldu.. di$iki$i: hmm anadımm.. çiptek: normal..
Dralnu Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 benim de eski okulum .. 96 - 2000 arasında ordaydım; simdi bi adres lazim oldu adamlar siteye koymamislar .. yok bole bi sikkoluk
Chiptech Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 hahaha disiplin cezası formu' ndan buldum adresi :D ben de geçen sene ayrıldım bjk kolejine geçtim.. Büyükdere Cad. No: 106 80670 Sarıyer/İSTANBUL[signature][hline]çiptek: nbr? öff ya cok sıkıldım konusucak kimse yoktu geldiin ii oldu.. di$iki$i: hmm anadımm.. çiptek: normal..
Dralnu Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 super ! disiplin hedesinin hatirlatmis olabilecegi kotu anilar icin ozur diler, ve varsa bir de tel no rica ederim :P
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 LOL Chiptech :)[signature][hline]The whole thing I think is sick...
Chiptech Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 said: Dralnu, 22 Temmuz 2004 02:09 tarihinde demiş ki: super ! disiplin hedesinin hatirlatmis olabilecegi kotu anilar icin ozur diler, ve varsa bir de tel no rica ederim :P valla feci eylendim tam tersine cok komik bi dilekce cunku :D ilerleyen zamanlarda koyarım :D Tel: (0212) 286 11 30 Fax: (0212) 276 40 58[signature][hline]çiptek: nbr? öff ya cok sıkıldım konusucak kimse yoktu geldiin ii oldu.. di$iki$i: hmm anadımm.. çiptek: normal..
Dralnu Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 tesekkürler ! sonradan telefon icin yer kalmadıgını fark ettim gerci, neyse
Emaleth Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 işte paticik farkı: bir yandan dertlere çare bulunuyor, bir yandan eğleniliyor. bir trt fantazisi gerçek oluyor. burda gerçekten hem öğreniyoruz, hem gülüyoruz! *!uyku*
Chiptech Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 :D bişi diil bi ayazağalı bi ayazağalıya her zaman yardım etmeli.. di mi? :horace:[signature][hline]çiptek: nbr? öff ya cok sıkıldım konusucak kimse yoktu geldiin ii oldu.. di$iki$i: hmm anadımm.. çiptek: normal..
Dralnu Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 valla paticik farki bu iste her derde deva .. ayazagalilik konusu da ilginc bi olusum, ama sanki zorunluluktan, fmv nin ruhuna islemis nickelfucking tarzindan dogmus gibi. webmaster a karakter basina ucret vermis ve fmv 'okul kocaman zaten gereken arar' diye adres yazdirmamis olabilirler tasarruf etmek icin .. bi sinifin tepesine tuvalet de cokmustu hatta ..
Öne çıkan mesajlar