Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Alucard kimdir?

Prophecy

Öne çıkan mesajlar

Gecenlerde sharky ile Hellsing i seyrediyorduk ben tabi gaz bi sekildeyim =) sharky dediki alucard = dracula sonra anime nin tepesindede yaziyo bu sonra ben kazara arastiriken bir kac yerde Alucard dracula nın oglu ilk yarattigi tarzinda seyler okudum bu konu hakkında bilgisi olan varmidir?
kimdir bu Alucard Dracula mı? Yoksa Mysterious sons of Dracula mı?[signature][hline]Fallen
Sosyal ağlarda paylaş

Hellsing de Alucard = Dracula olarak geçmekte..Hatta son bölümde bu anlaşılıyo ama son bölümü izlememiş olanlar olabilir o nedenle soylemiim nasil oldugunu :)[signature][hline]Fii tarihinde Saruman demiş ki:
ph34r my army of uruk hai! Go outz0r, find teh hobbitz and pwnz0r them!
--------------------
Ariakan the YIILLAAANNN Merc..(RIP)(tss)
Ariakan the KELEBEEEEK Zerker..
Sosyal ağlarda paylaş

hellsing in türkçe altyazılarının çevirimi biitti 13 bölümüde süper kalite ve gömülü ingilizce altyazısı yok .
isteyen bana ulaşabilir..
hellsing toplam 5cd(ost dvd kapakları felanda mevcut)[signature][hline]1000 küsür cd den ve anime dvdlerinden oluşan listemi görmek için mail atın:)
[email protected]
www.kitap.perisi.com
www.kitaplarin.efendisi.com
www.daredevil.efsanesi.com
türkçe anime altyazıları için
http://animetr.port5.com/altyazilar.html
uğrayın sizide türkçe altyazı yazmaya davet ediyoruz..
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Kobe, 14 Temmuz 2004 05:02 tarihinde demiş ki:
Gecenlerde sharky ile Hellsing i seyrediyorduk ben tabi gaz bi sekildeyim =) sharky dediki alucard = dracula sonra anime nin tepesindede yaziyo bu sonra ben kazara arastiriken bir kac yerde Alucard dracula nın oglu ilk yarattigi tarzinda seyler okudum bu konu hakkında bilgisi olan varmidir?
kimdir bu Alucard Dracula mı? Yoksa Mysterious sons of Dracula mı?

o Alucard, Dracula Vlad Tepes'in oğlu Adrian Fahrenheights Tepes yani Castelvania daki eleman :)[signature][hline]You can raise a dog with food, and you can raise a human with money. But, no man is able to raise a wolf of Mibu.
Saitoh Hajime, Shinsengumi Third Division Captain.
Sosyal ağlarda paylaş

japoncada zayi dracula dacura die yazılmıomu ?? ben öyle biliyordumda onun için jopanca vers arucard avrupa - abd versiyonunda alucard ama abimiz ismine bakmadan bayaaaaa karizmatikir (kapı kullanmam vampir awcısıyım ama buldummu taze insan kanıda severim en küsel hatunları hizmetkarım yaparım ( yalnız seras ızırıldıktan sonra taşlaşıomu banamı öööle gelio :)) 0 rh- kan ceverim (:P) vs. vs. vs...)[signature][hline]Don't try to live so wise.
Don't cry 'cause you're so right.
Don't dry with fakes or fears,
'Cause you will hate yourself in the end.

Naruto; Akeboshi-Wind
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...