Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

bios problemi-acill

othinn

Öne çıkan mesajlar

bu dediğin eski anakartlardaydı, yenilerin çoğunda biostan yapılıyor saçma bir şekilde, e ben bios'a gelemiyorum kardeşim dediğin zaman da demekki kullanım şartlarına aykırı hareket etmişsin diip çıkıveriyor amcalar işin içinden ...

umarım kıl tüy bir anakart değildir model olarak ..
Sosyal ağlarda paylaş

cmos jumper'ı varsa, pili çıkar jumper'ı değiştir, bekle bilgisayarı aç default ayarlarla açılır makine ..

ondan sonra baktın resetlemiş, kapa, pili tak, jumper'ı eski haline al, aç, ayarla ...

ii ii güzel, teknolojik olacak die, jumper tasarrufu yapan bir anakart değilmiş .)
Sosyal ağlarda paylaş

yav düzeldi sorun falan kalmadı tamam da,bios u resetleyince minimum ayarlara indi,şimdi bilgisayarım eskisinden daha yavaş,lütfen amp xp 2800+ ve 256ddr 400mhz ram için clock-mhz ayaralarını birisi bana söyleyebilir mi?şöle cpu yu yakmayacak ama aynı zamanda öle nerdeyse kaynaklarının yarısını kullanıp yavaşlatmayacak.
Sosyal ağlarda paylaş

bak onu bulmak çok zor işte. athlon xp 1800'ün clock rate we fsb sini nette bulana kadar canım çıkmıştı.
tawsiyem deneyerek yapmaya çalışma, öle yaparsan işlemci kendini kapatıyo, jumperlarla oynayıp fabrika ayarlarına döndürmek için kasıyosun yine. işlemciyi aldığın yere sor ona göre ayarla

bu arada neter jumpersız anakart hiç görmedim ben ya?[signature][hline]a.k.a "bay bomba"
SWG: Ottkoo Jeliyeer of Eclipse Galaxy
Sosyal ağlarda paylaş

jumper'sız demedim, bios cache reset jumper'sız dedim güzel kardeşim .. yoksa jumper'sız ben de görmedim ... amma ve lakin, adamlar maliyet düşürme işinin şeyini çıkardığı için jumper'ları bios'a sokuyorlar ..

arkadaşın mantıksız bir p4 makinası var ordan biliyorum, görünce şok olmuştum, resetleyemedik, makineyi aldığı yere götürdük servise verdik vs..

amma ve lakin hayatımda duymadığım bir marka almış ve kaşınmıştı bu da ayrı bişi elbet .)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...