snowwhite Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 tek başına oynamak bazen sıkıcı oluyor. frostmanede daha 65 civarında olan varmı , horde bu arada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DAZD!NGO Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 vulrath a whisp çak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
snowwhite Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 tamam çakıcam da full giremedim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 /who vay ak cek cikan birine inv ak yaz pati yaz gelir zaten inv lol.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Şu serverda nasıl oynayabiliyorsunuz ya. Geçen akşam bir arkadaşa bakmak için gireyim dedim 650 kişi sıra vardı. Estimated time 40 dakika. Öh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 arkadasa bakip cikicam diyince almiyorlar kalite server Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phae Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Ahahah aynen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EVIL_DeaD Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 halk ekmek kuyrugu gibi sıra olmadan girmek lazım servere bana uzak allaha yakın olsun bu server :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dengesiz Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 2 gün önce saat 20.30 gibi gireyim dedim 800 kişi bekledim 1 saati geçti. Girince dehşet Dalaran ve Instance lagları. Çarşamba - Perşembe raid yalan resmen. Çok feci durumda server ve hala guildler gelip migrate ediyo. Yakında server yanacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phae Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Dalaran'a girmiyorum ben akşam saatleri. Düşerim abi oraya gidersem kesin çöker o server. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 ahahah arkadaşa bakıp çıkıcam eauhaehuhuae Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dengesiz Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 hehe yok pm atıp dışarı çağırıorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Popeye said: arkadasa bakip cikicam diyince almiyorlar kalite server AHAHAHAH POP ÇOK İYİ. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 olm hazır free migrate açılmışken kaçsanıza niye yetoluk yapıyosunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 oyle dusunen cok adam var onlar gidince biz rahatlariz iste Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DAZD!NGO Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 yavuz migrate etse çok pis bi yük kalkıcak serverdan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dengesiz Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Popeye said: oyle dusunen cok adam var onlar gidince biz rahatlariz iste Bu da Frostmane'nin en büyük yalanıdır. Yıllardır başkaları gider biz rahatlarız inancıyla çok az insan gider ve bir süre sonra yine aynı olur. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 frostmane güzel server ya. az giden olur. zamanında üst sıradaki guildler gitmişti. tekrar geri geldiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar