Dolis Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Evet arkadaşlar accountumu yurtdışından bir siteye koydum adamla anlaştık benden istediklerini söylüyorum parayı vermeden önce =) acc name - pass - sq/sa bende beni çinli olmadığına inandır dedim ve bu arkadaş bana idmi atiyim dedi olur dedim idyi atarken nası s.çtı belli deil buyrun gerizekalı çinli örneği =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DAZD!NGO Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 selam diger resmi de koysana überdi ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dolis Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Hangisi? =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tomkat Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 cinliye niye satmiyosun abi lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 çinlinin niyeti sanırsam satın almak değil.. direk çalmak ehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Financial Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 çinliler çok kötü abi dikkat edin geçende benim arkadaşın accountu çalmışlar sat bana ayaaanda . Gidip bulamaz da hani hepsi birbirine benziyo adamların Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 yani accountunu hintli filan calinca hindistana gidip ariyormusun nerde lan accoutumu calan serefsiz diye? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Financial Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Kellesini bile uçuruyo benim arkadaşım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar