Fortuna Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Senin ezmenden çok adamlar arabanın önüne atlamış. Hatta raylara yatmışlar 3 tane bf kasan traxa hem 3 tane bf kastırıp hem de bir hex atamamıslarsa. o turuncu nab davion stunlasa 3.5sn stun oluyon. 3 bf kasmanın noobluğunu anlatmaya gerek bile duymuyorum. Ezdim demişsin ama burdan bakınca oyun direk noob game. hatta mega noob. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Financial Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Pluton said: he diyip geçersek yarın öğrenmek isteyenler bişi sanarlar herkes BF kasar sonra al sana noob ordusu bu şeydede geçerli . star warsı paso 456123 den izleyin diyolar . Lan bi bırak adam bi 123456 dan izlesin sonra kendisi 456123 fikrine sahip olsun . Ezberci eğitim yapmayalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 o fikre sahip olamazlar yol göstericen hacı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Financial Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 insan düşünen bi varlıktır azizim yapma etme be . paticiğe gircek kapasitesi olan adam bunu da düşünebilir sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 cıx düşünemezler araştırıcı ruhları yok. Bikerenem şu topiği açan eleman bile hala kendi yolunda ilerliyo görmüyon mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Financial Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 sdfsd neyse öyle olsun bakalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 sen güven bana şimid bu arkadaşı rencide ettik bidahaki sefere bu şekil konu açan olmaz dsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Financial Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 ahahahahaha haklısın aga Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 adam inanmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 tamam yeter vurmayın, adam öldü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar