Angelfire Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 Slacware kullandığımda zaten bir fıtık işlemi benim için ses kartımı tanıtma ana ne olursa tanısam bile mandrakede kullansam slackware de kullansam redhatta kullansam bilgisayarın ve hoparlörün sesi sonuna kadar açık olmasına rağmen çıkan ses inanılmaz kısık. Bunun sebebini araştırdım ama bulamadım bilen varsa yada derman olabilecek birileri varsa çıtlatın yahu SHARKKY HEELP[signature][hline]Here I'll stand on the firing line Here I'll walk through the field where I died I will fight and let the voice ring true I am the ghost.Standing next to you Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 Kernelin ne ? ALSA mi OSS mi kullaniyorsun ? alsamixer i console dan denedin mi ? Ya da herhangi bir window managerdaki ( KDE, Gnome, Blackbox, etc. ) ses kontrol panellerinden sesi acmayi denedin mi ? Ses kartinin duzgun tanittigina emin misin ? Ses kartin ISA mi ? ISA ise dogru IRQ ve DMA lari tanittin mi ? PCI ise, internetten benim ses kartimin modulu neymis diye arastirdin mi ? Ses kartin ne ?[signature][hline]Q: How many IBM cpu's does it take to do a logical right shift? A: 33. 1 to hold the bits and 32 to push the register. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar