Asgard Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 2 otobüs cıkar patiden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 şu iki yandan kollarla memeleri sıkıştırıp büyük gösterme olayıda kabak tadı verdi artık ne kabak mı? canım sağolsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 şimdi de showda allam yareppim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Anelor said: "Tatar Ramazan" said: İlk öncü birlikte benim gitmem gerek, saksı değilim ben toplumlar arası bağı sağlarım, sorun olmaz. Benim gibi 1.85lik zaten tatar adam varken, dağdan ayıları alıp yollarlarsa Yunan vatandaşlığına başvururum valla, vicdani değil insani red ederim burayı. olum tatar dedigin max 1.75 olur lan 1.85 tatar mi olur ya arkadaşım eskidendi o biz de uzuyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar