GrandFather Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 cok acil yardim edin lutfen..
Dethatt Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 station.com da adamin accountu varsa elindeki haliyle onu kapatirsin yeni bi account acarsin sorun olmaz.
GrandFather Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 msn veya icq varmi tam anlamadimda....
GrandFather Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 lutfen en azindan yetkililer detayli bilgi verin
Dethatt Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 account yaratabiliyorsan bastan bir sorun olmaz. Satin aldigin kiside hicbi sekilde senin accountuna ulasamaz.
sgecca Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 ben anlamadım valla!!! sadece şifreni değiştir o sana yeter bir de secret question olayı var onu da değiştirdin mi bitti işte sana account kimse de giremez[signature][hline]Sanny Sungur Master Smuggler-Master Tka-Master Pistoleer Sinny Sungur Master Swordsman-Master Riflemen-Novice Fencer Tabii Bunlar Umarım olucak durumları :)
elesso Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 - Real Name - Station Name - Birthdate - Address with Zip/Postal Code - your original Account Key (found on the back of your CD case) - the first four and last four digits of the original and current Credit Card on the account. bu bilgilere sahpise istediği an accountunu geri alabilir
Öne çıkan mesajlar