GrandFather Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 cok acil yardim edin lutfen.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dethatt Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 station.com da adamin accountu varsa elindeki haliyle onu kapatirsin yeni bi account acarsin sorun olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GrandFather Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 msn veya icq varmi tam anlamadimda.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GrandFather Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 lutfen en azindan yetkililer detayli bilgi verin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dethatt Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 account yaratabiliyorsan bastan bir sorun olmaz. Satin aldigin kiside hicbi sekilde senin accountuna ulasamaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sgecca Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 ben anlamadım valla!!! sadece şifreni değiştir o sana yeter bir de secret question olayı var onu da değiştirdin mi bitti işte sana account kimse de giremez[signature][hline]Sanny Sungur Master Smuggler-Master Tka-Master Pistoleer Sinny Sungur Master Swordsman-Master Riflemen-Novice Fencer Tabii Bunlar Umarım olucak durumları :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 - Real Name - Station Name - Birthdate - Address with Zip/Postal Code - your original Account Key (found on the back of your CD case) - the first four and last four digits of the original and current Credit Card on the account. bu bilgilere sahpise istediği an accountunu geri alabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar