mukusleo Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2003 türkcell de okudum anlamdım benim tel mms li deil başka mms li tele mesaj atcam şimdi üye oldum fakat şifre yanlış dio turkcell yardım[hline]Mukus Leo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2003 maxi mesaj ne ki?[hline][Bu mesaj karpuz tarafından 27 Haziran 1693 18:57 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pierre Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2003 said: mukusleo, 03 May 2003 20:30 tarihinde demiş ki: türkcell de okudum anlamdım benim tel mms li deil başka mms li tele mesaj atcam şimdi üye oldum fakat şifre yanlış dio turkcell yardım[hline]Mukus Leo seninde maxi mesaj uyumlu bir telefonun olmasi lazim yada internette bazi sitelerden gondericeksin.[hline]ERKEK ADAM RENKLI TAKIM TUTMAZ FENERLI OLMAK AYIP DEGIL YETERKI CAKTIRMA BESIKTAS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivan Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2003 karpuz post falan mı kasıyosun ya?[hline]Seyid the Scout @ Excalibur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar