she-mage Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 Biraz geç gördüm ama resmi çok beyendim.Çok hoş olmuş.[signature][hline]Simbul wannabe =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
che Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 bence güsel cizmis adam tbrk edrim![signature][hline]AdEt_KaNi_EmEn_DrAqLa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tralier Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 Adamda hersey var valla bi de resim cizio tam olmus.[signature][hline]Öyle bir dem ki ruhum, Hiç olmayayım derken, Meğer hep olmusum. Kelam edip dertlesirken nağmelerle Sana da sebep olmuşum Ben seni anlattım var sen bak gerisine Simdi git ruhum yolun açık olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nebuch Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 fake acc lere hayır!!!!!!!!!!!11[signature][hline]Sizin sayenizde Bay Anderson, ben hayatın anlamını bulmuş bulunuyorum. Hayatın anlamı "sona ermektir". Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
syh Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 renklerdirme'de surat hatlarini kaybetmissin. photoshop kullaniyorsan opacity'i biraz dusurup, draft'daki linelari biraz daha kalinlastirabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar