d3jA_wU Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 bunu 2003 de bi dönem blind guardian dinlerken gaza gelipte yapmıştım geçenlerde de arkadaşta scanlettirdim sizlerle paylaşayım dedim.Yorumlarınızı/önerilerinizi bekliyorum. Resime Buradan ulaşabilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
d3jA_wU Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 [Bu mesaj d3jA_wU tarafından 14 Temmuz 2004 00:34 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
d3jA_wU Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 bide renklisi var ama çok ii olmadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 büyücünün bakışı , sakalları güzel olmuş ilginç bi havası var.[signature][hline]Şuutoooo !!!... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nebuch Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 bu büyücü biraz " neye bakmıştın canım" biçiminde bir tavırda sanki ama renklendirme güzel. karakelm daha güzel :)[signature][hline]Sizin sayenizde Bay Anderson, ben hayatın anlamını bulmuş bulunuyorum. Hayatın anlamı "sona ermektir". Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 Güzel olmuş, siyah beyaz olan daha iyi galba. =)[signature][hline]The answer of the question, why we are melancholic. I still feel the pain, i still feel your love... green_martian, 14 Temmuz 2004 02:48 tarihinde demiş ki: danimarka belediyesi=shit! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 Renklendirme iyi olmuş[signature][hline] BlaCk_DmC, 08 Haziran 2004 22:34 tarihinde demiş ki: Adam Bılgısayarda Multıpıleyır Pılav yapacam Dıyo La... PaticikFm DestroyCartoon Dark Tranquillity Rotting-Christ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maedhros Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 Renklisi daha bi güzel gorundu gozume :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mayfer Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 kapşonu gözlerine kadar inse bence daha hoş olur...[signature][hline] - why are you wearing the stupid bunny suit? - why are you wearing the stupid man suit? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
d3jA_wU Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 çizdim artık yapıcak bişiy yok :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
leo_brouwer Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 dürüst olmak gerekirse çok calısman gerekiyor çokkkkkkkkkk. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 sen yalnızca kara kalem çalış :) bu arada çok güzel olmuş baya yetenklisin :) ( benimkilerin çöp adama benzediğini düşünürsek :) )[signature][hline]Her Avcı Avını Tutkuyla Avlar . Bense Ötesinde Bir Av Yaparım . Grandmaster zgrw [Bu imza zgrw tarafından 07 July 2004 23:18 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 bu buyucunun gozleri daha cok fal tasi gibi acilmis .[signature][hline]You must be silent in front of my famous presence . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
prondir Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 berbat bir çizgi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 sen çiz bide sen koy bakalım gfd[signature][hline] BlaCk_DmC, 08 Haziran 2004 22:34 tarihinde demiş ki: Adam Bılgısayarda Multıpıleyır Pılav yapacam Dıyo La... PaticikFm DestroyCartoon Dark Tranquillity Rotting-Christ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
d3jA_wU Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 said: leo_brouwer, 16 Temmuz 2004 14:03 tarihinde demiş ki: dürüst olmak gerekirse çok calısman gerekiyor çokkkkkkkkkk. :) Biliyorum zaten amatör olarak çiziyordum herhangi bir eğitim almadım yada tutorialdan yararlanmadım o yüzden orantılarda hatalar olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
d3jA_wU Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 said: prondir, 16 Temmuz 2004 20:11 tarihinde demiş ki: berbat bir çizgi Nesini beyenmediğini anlayamadım açıkçası? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Draven Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 deja wu sen takma onun dedigini, ferrero dogru demis, senin gibi cizsinde sonradan gelsin desin berbat diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 Bence gayet güzel.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mlb Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2004 bu resimi senin çizmediğine her türlü iddia ederim çünkü en ufak şeylerine kadar inceledim ve araştırdım bir yerlerden alınmışl bir resimdir bende güzel sanatlarcı oalrak seni kınıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 yıkıcı değil yapıcı eleştrilerinizi alalım, ayrıetten mlb dünya üzerinde kaç tane fantasy artist vardır dersin? herkes böyle şeyler karalar, iki kişinin tarzının benzemesi gayet normal, bi yerde gördün de konusuyosan göster tmm eywallah diyelim. ben eleştrime geliim, alınmaca yok bende karalarım bişiler ne kadar iyi orasını bilmem ama sonuçta maksat yapıcı olmak, ehm her neyse çizgilerin çok kalın sadece karakalemle çalıştığın içindir o, ama ne kadar az çizgi varsa o kadar gerçek durur, yani belli bi çizgisi olmamalı gölgelendirme yaparken öyle bi tonlıcaksınki bakan cüppenin orda bittiğini değil arkaya gittiğini sancak :) bilmem anlatabildim mi biraz karışık oldu :) diğer şeylerde genel ufak anatomik yada gölgeleme hataları, poz da pek iyi değil açıkcası o amcanın romatizması fln vardır öyle durması biraz zor :P yani bacaklar açık bi pozisyonda neye hazırlanabilirsinki? :) bide elbette yüz herkesin korkulu rüyası bende hiç beceremedim çizmeyi :) ama renklendirmen iyi gibi geldi bana pek ii durmamasının nedeni yanlış gölgedir bence, fantasy art resource project diye bi oluşum var gerçekten çok yararlı bi şey www.elfwood.com dan soldaki menüde tutorials a tıklayarak ulaşabilirsin. çalışmaya devam, herşey çalışarak güzelleşir :)[signature][hline]bilgisayar kafayı yemişti 1 ay formatlı şekil kaldı sonra icq kafayı yedi, zaten sonrada, "o"nu buldum bilgisayar neydi bilmez oldum :) ondan dolayı bana icq dan bi mesaj sallarsanız sevinirim:110525456 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
d3jA_wU Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 said: mlb, 17 Temmuz 2004 18:55 tarihinde demiş ki: bu resimi senin çizmediğine her türlü iddia ederim çünkü en ufak şeylerine kadar inceledim ve araştırdım bir yerlerden alınmışl bir resimdir bende güzel sanatlarcı oalrak seni kınıyorum Ya ben hayatımda senin kadar saftirik bi insan görmedim bu kanıya nasıl varabildin onu hiç anlamadım. Bu resmi ben çizdim istersen gel "her türlü iddia et" birşeyi değiştiremezsin,nereleri araştırdın inceledin çok merak ediyorum ayrıca alınmış olan "biryerlerin" bir sitesi var mı? Ver ben de bakıyım resmimin ne kadar ünlendiğine. Böyle saçma sapan asılsız iddalarla ancak kendini küçük düşürebilirsin.Güzel sanatcı olmuşsun ama adam olamamışsın ne yazık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lion_Strimple Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 bu mlb nin fake account oldugu kanisindayim ben zaten... 17 temmuzda kayit olup akabinde 2 mesaj atmis... ikiside spesifik olarak guzel sanatlar bolumunde ve 6 dakika icinde... Baska bir aktiviteside olmamis. [Bu mesaj Lion_Strimple tarafından 19 Temmuz 2004 01:26 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 hiçbir tavsiye verilemeyecek kadar kötü bi resim olmadığı ortada , ki bence kendine has güzel bi havası var.hiçbir resim daha iyiye gitmesi için öğüt verilemeyecek kadar kötü değildir, bu resim bence hiç değil. güzel sanatlarda sadece çizmeyi öğretiyorlar anlaşılan.yapıcı eleştiriyi de öğretmelerini beklerdim...[signature][hline]elesso, 18 Temmuz 2004 22:09 tarihinde demiş ki: your skill in kungfu has increased by 0.1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
d3jA_wU Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 said: Lion_Strimple, 19 Temmuz 2004 01:12 tarihinde demiş ki: bu mlb nin fake account oldugu kanisindayim ben zaten... 17 temmuzda kayit olup akabinde 2 mesaj atmis... ikiside spesifik olarak guzel sanatlar bolumunde ve 6 dakika icinde... Baska bir aktiviteside olmamis. [Bu mesaj Lion_Strimple tarafından 19 Temmuz 2004 01:26 tarihinde değiştirilmiştir] Benim de aklıma gelmedi değil ama ne olur ne olmaz diye cevaplıyım dedim :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar