Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Karakalem Denemesi

d3jA_wU

Öne çıkan mesajlar

yıkıcı değil yapıcı eleştrilerinizi alalım, ayrıetten mlb dünya üzerinde kaç tane fantasy artist vardır dersin? herkes böyle şeyler karalar, iki kişinin tarzının benzemesi gayet normal, bi yerde gördün de konusuyosan göster tmm eywallah diyelim.
ben eleştrime geliim, alınmaca yok bende karalarım bişiler ne kadar iyi orasını bilmem ama sonuçta maksat yapıcı olmak, ehm her neyse çizgilerin çok kalın sadece karakalemle çalıştığın içindir o, ama ne kadar az çizgi varsa o kadar gerçek durur, yani belli bi çizgisi olmamalı gölgelendirme yaparken öyle bi tonlıcaksınki bakan cüppenin orda bittiğini değil arkaya gittiğini sancak :) bilmem anlatabildim mi biraz karışık oldu :) diğer şeylerde genel ufak anatomik yada gölgeleme hataları, poz da pek iyi değil açıkcası o amcanın romatizması fln vardır öyle durması biraz zor :P yani bacaklar açık bi pozisyonda neye hazırlanabilirsinki? :) bide elbette yüz herkesin korkulu rüyası bende hiç beceremedim çizmeyi :) ama renklendirmen iyi gibi geldi bana pek ii durmamasının nedeni yanlış gölgedir bence, fantasy art resource project diye bi oluşum var gerçekten çok yararlı bi şey www.elfwood.com dan soldaki menüde tutorials a tıklayarak ulaşabilirsin. çalışmaya devam, herşey çalışarak güzelleşir :)[signature][hline]bilgisayar kafayı yemişti 1 ay formatlı şekil kaldı sonra icq kafayı yedi, zaten sonrada, "o"nu buldum bilgisayar neydi bilmez oldum :) ondan dolayı bana icq dan bi mesaj sallarsanız sevinirim:110525456
Sosyal ağlarda paylaş

said:
mlb, 17 Temmuz 2004 18:55 tarihinde demiş ki:
bu resimi senin çizmediğine her türlü iddia ederim çünkü en ufak şeylerine kadar inceledim ve araştırdım bir yerlerden alınmışl bir resimdir bende güzel sanatlarcı oalrak seni kınıyorum

Ya ben hayatımda senin kadar saftirik bi insan görmedim bu kanıya nasıl varabildin onu hiç anlamadım. Bu resmi ben çizdim
istersen gel "her türlü iddia et" birşeyi değiştiremezsin,nereleri araştırdın inceledin çok merak ediyorum ayrıca alınmış olan "biryerlerin" bir sitesi var mı? Ver ben de bakıyım resmimin ne kadar ünlendiğine.
Böyle saçma sapan asılsız iddalarla ancak kendini küçük düşürebilirsin.Güzel sanatcı olmuşsun ama adam olamamışsın ne yazık.
Sosyal ağlarda paylaş

hiçbir tavsiye verilemeyecek kadar kötü bi resim olmadığı ortada , ki bence kendine has güzel bi havası var.hiçbir resim daha iyiye gitmesi için öğüt verilemeyecek kadar kötü değildir, bu resim bence hiç değil.

güzel sanatlarda sadece çizmeyi öğretiyorlar anlaşılan.yapıcı eleştiriyi de öğretmelerini beklerdim...[signature][hline]elesso, 18 Temmuz 2004 22:09 tarihinde demiş ki:
your skill in kungfu has increased by 0.1
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Lion_Strimple, 19 Temmuz 2004 01:12 tarihinde demiş ki:
bu mlb nin fake account oldugu kanisindayim ben zaten...
17 temmuzda kayit olup akabinde 2 mesaj atmis... ikiside spesifik olarak guzel sanatlar bolumunde ve 6 dakika icinde... Baska bir aktiviteside olmamis.

[Bu mesaj Lion_Strimple tarafından 19 Temmuz 2004 01:26 tarihinde değiştirilmiştir]

Benim de aklıma gelmedi değil ama ne olur ne olmaz diye cevaplıyım dedim :P
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...