SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 piyasasını takip edebileceğim bi site var mı böyle doğubankın net versiyonu falan :P psp bakınıyorum, fiyatlarını bile bilmiyorum ikinci ellerin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 gg,sahibinden gibi sitelerde arayıp inceleyeceksin işte X malının ikinci el fiyatı şudur diye bişey diyemez ki hiç kimse sonuçta 2.el fiyatını belirleyenler direkt olarak satanlar demek ki sen de satanlara ulaşıp kaç paraya sattıklarını öğreneceksin :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 gg yeterli olur yani, hms bakiim bi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 gg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 ggdeki fiyatlar-%10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 düşündüm de, psp iyi bi yatırım aracı değil sanırım yıllardır içimde uktedir ama, ne bileyim değer mi bilmiyorum zaten kısıtlı gelirim var, karar veremedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar