McsPeyn Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 Bi fan sitesi açsak nasıl olur ya beleş betaya falan gireriz fan sitesi olarak. Zaten genelde ilk beta testerların çoğunu fan sitelerin editorlerine falan veriyorlar. Biz de yaralansak nasıl olur bu kıyaktan? Zaten www.paticik.com/wow adresinde bir kısım yazılarımız var. Bi de çeşitli fan sitelerinden yazıları Türkçe'ye falan çeviririz izin alıp öle takılrıız. Nasıl olur? (www.wowtr.com adresi değişebilir tabi)[signature][hline]Unique|MF (eski) >> CS ---- Wololo (yeni) >> CS ---- Padaone >> Sanane (JK2) Celeis >> Elan Realms (UO) ---- Celeis Sirion >> Dark Venue (UO) Webmaster >> www.FAOTO.com ---- Hayatına çeşni kat! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
StRencher Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 www.paticik.com/wow zaten fan sitesi sayılır...[signature][hline] Reality Isn't What You See Reality Is What You Feel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
McsPeyn Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 İçeriği bence yeterli değil şu anda. Beta ile ilgili Türkçe haberler konulabilir. Yani www.paticik.com/wow'un şu anki haliyle "Blizzard Fan Site Program"ına katılmamız pek mümkün değil. Daha güncel haberleri eklememiz lazım. Zaten asıl amaç Beta'ya girmek :-P[signature][hline]Unique|MF (eski) >> CS ---- Wololo (yeni) >> CS ---- Padaone >> Sanane (JK2) Celeis >> Elan Realms (UO) ---- Celeis Sirion >> Dark Venue (UO) Webmaster >> www.FAOTO.com ---- Hayatına çeşni kat! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 beta sign up da paticik yazdık sitenizi tester alımı bitene kadar paticik de tutarsanız sevinirim :) ehe[signature][hline]The whole thing I think is sick... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
StRencher Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 bende paticik yazdım ;)[signature][hline] Reality Isn't What You See Reality Is What You Feel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
McsPeyn Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 Ne olarak yazdınız siteyi? Orda yazarız biz falan şeklinde mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 bişey sormuo ki sadece url istio ama sorsa kralım derdim. ehe wow bölümüne bakıorum derdim zaten bomboş çalışmayan bi site, yöneticisi ben olsam ne fark eder.yazış yani tamamen, maksat betaya girmek :)[signature][hline]The whole thing I think is sick... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 İçerik Türkçe olduktan sonra güncel olsa ne yazar, olmasa ne yazar. Adamlar anlamayacaklarki :))[signature][hline]God created the earth in six days, on the seventh he rendered. @ui ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] ek$i | DevianArt | Eve-Online | K.O.C. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 ben de öyle diodum sonra sitede hiç frozen throne a ait resim olmadığını + bütün linklerin çalışmadığını fark ettim :) şu an ne durumda bilmiyorum. bazı arkadaşlar bi yıl önce yapıodu ama hehe..[signature][hline]The whole thing I think is sick... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
McsPeyn Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 Benim örnek aldığım sistem UltimaTR sitesiydi zaten. UO'ya yeni başlayan kişiler için çok mükemmel bir kaynaktı AoS çıkmadan önce. Biz de aynısını oluşturabiliriz Türkçe olarak. Dediğim gibi eğer fan site programına katılabilirsek bi kaç avantaj yakalarız bi çok konuda.[signature][hline]Unique|MF (eski) >> CS ---- Wololo (yeni) >> CS ---- Padaone >> Sanane (JK2) Celeis >> Elan Realms (UO) ---- Celeis Sirion >> Dark Venue (UO) Webmaster >> www.FAOTO.com ---- Hayatına çeşni kat! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar