Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Anakart Sorusu

DalamarUnl

Öne çıkan mesajlar

Yeni bir makina almayı düşünüyorum ve pentium ve amd arasında kaldım. Fiyat olarak amd çok daha düşük intel pentium a kıyasla. Duyduğum kadarıyla amdlerde ısınma sorunu varmış. Ben günde 2ile 10 saat civarı bilgisayar kullanıyorum. Sizce hangisi bana uygun?[signature][hline]İnsanlar plan yapar , tanrı güler ...
Sosyal ağlarda paylaş

amd lerde artik isinma sorunu yok o cok eskidendi . ben intel p4 2.8 ht kullaniyorum gayet memnunum . anakartini asus p4p800 deluxe alirsan dual channel ddr ram kullanma imkanin olur ki bu ht ile birlikte bilgisayari kesinlikle ucuran bir teknoloji . bunu destekleyen baska anakartlar var mi bilmiyorum . amd ile birlikte kullanilabiliyor mu onu da bilmiyorum o yuzden tavsiye ettim . asustan para falan aldigim yok . [signature][hline]You must be silent in front of my famous presence .

[Bu mesaj huun tarafından 20 Temmuz 2004 17:06 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

amd alırsan overclock sözlerini duyucaksın ve akabinde iyi bir fan alman gerekicek,o yüzden intel cpu ya verdiğin parayla eşit olucak toplamın.bence iyi bir anakart bak ona göre karar ver.cpu dediğin transistör amelesi bişey.ht teknolojiside bayağı etkili ayrıca bunun yanında yakın zamanda amd ler 64 bit lik cpu larınıda yaygınlaştırıcaklar.bunlarıda hep göz önüne almalısın.
Sosyal ağlarda paylaş

Overclock yapma mesela AMd 2500 aldın diyelim adam diycek ben bunu 3200 ederim ettin değilim farkı anlaman çok zor oyun için alıyorsan zaten imkansız farkı anlaman tabi bazı işletim sistemlerinde farkı çok rahat anlarsın bkz Windows

Yapcaksan bile Kendin 1 fan taktır kasan kevgir mod da olsun hatta 2. fanı taktır ben Antalya lıyım bende alcam ve muhtemelen iki koca fan taktırcam hemide overclock yapmıycağım halde[signature][hline]Lil'Alur for Shar
Sosyal ağlarda paylaş

said:
huun, 20 Temmuz 2004 17:03 tarihinde demiş ki:
ben intel p4 2.8 ht kullaniyorum gayet memnunum . anakartini asus p4p800 deluxe alirsan dual channel ddr ram kullanma imkanin olur ki bu ht ile birlikte bilgisayari kesinlikle ucuran bir teknoloji .

Aynı işlemci ve anakartı düşünüyorum. Dual channel ddr ram 512x2 oluyor di mi? 2 tane 512 almak yerine bi tane dual channel almak daha mı mantıklı?

(fiyatlar 2x150+kdv ve 319+kdv şeklinde, kabaca arada 22$ fark var.)

Edit: P4 HT mi, P4 Prescott mu? Bunların arasındaki farkı bilen var mı?

[signature][hline]"You have no cause to bar me, brothers. I wish to take nothing from the tower that you have been sworn to guard, but I will destroy you if you delay me."

[Bu mesaj DA2019 tarafından 21 Temmuz 2004 21:54 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...