cenx Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 o dergileri çıkarmak için kesilen onca ağaca acıyorum. not: dergiler için deil "o" dergiler için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 ne kasesi abi okuyamadım topici Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 shakira'nın kasesi olm.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Viktor said: lol level vs oyungezer geyigi o topigin tamamini okuyanalr grodu levelin ne mal oldugunu, oyungezerin samimi cevaplarina karsi DAVA CARIZ, MAHKEMEYE VERIRIZ ELESTIREMESSINIZ BIZI diye bogurmeleri, okuyucuya gerizekali muamelesi yapmalari, kendi aralarina katilan bir yazara pislik muamelesi yapip parasini bile vermemeleri birde ustune cem sanci tarafindan topige yazilan hersey oyungezer ne deger kaybetmis o salak topicde anlamadim adsfsfd ogz çok mükemmel kullandı o fırsatı crit koydu levela Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pronoit Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 abi level bildiğin critical miss çekti gösterdiği kanıtlarla hehe. bir de göktuğ'un cevap veremedi geyi güzeldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Devokai Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Abi ne gereksiz işlerle uğraşıyorlar ya, harbi böyle devam edecekse oyun dergiciliği bitsin yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Financial Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 saçma sapan işler ya . internet ortamında kim ne yazmış kime ne . Varsa yasal bi durum gereğini yaparsın yoksa eğer vıdı vıdı yazı yazana kadar sen yapıştır ilk bizde ibaresini . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar