Financial Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Ne pis birşey ya . Ortalamam 1.98 e düşüyo sanırım daha 4-5 sınav açıklanmadı ama olsun . 9 ders alıcaktım 2. dönem ortalama 1.98 olcağı için ama şimdi 6 ders alabilicem ve 1 tane bile fire verirsem 5.5 seneye merhaba diyicem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 yaz okulu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 okulu biraz daha uzatmak lazım galiba tadını çıkarmak için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Financial Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 BloodyBeast said: yaz okulu? yaz okuluyla zaten hesapladım . hiç bir dersten kalmamam lazım şu andan itibaren . o da imkansız gibi bişey heralde . Tezleri yaz okulunda alabiliyor olsak ne kral olucaktı herşey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 7+1 sene olmamış iyisin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lucky Strike Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 6 senede bitirmiş biri olarak tek tavsiyem takma elbet birgün biter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 abi bu lucky strike güzel sigara mı ? 4 karton alıcam da ona göre yorum pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 benim 6ya uzadı lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lucky Strike Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 BloodyBeast said: abi bu lucky strike güzel sigara mı ? 4 karton alıcam da ona göre yorum pls Kaçırma derim,B)- Keyifle içiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar