moriQ Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 ben yani gördüm. güzel (: Blizzard'ın çok satan MMO'su World of Warcraft, reklamlara da ilham oluyor. İsveçli sağlık ve kişisel bakım firması "Oriflame" son reklamlarında konu olarak WoW'u seçti. "World of Warcraft: Wrath of the Lich King'in" giriş videosundan esinlenen reklamda, Rus artistik patinajcı Evgeni Plushenko başrolde oynuyor. http://www.youtube.com/watch?v=6CXdPQYUaMA&feature=player_embedded http://www.youtube.com/watch?v=PcRg_O9TNjU&feature=player_embedded Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 başlık çok itici Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 wow reklamı çok başarılı... Diğeri totally gay. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cairne Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 vaperon said: wow reklamı çok başarılı... Diğeri totally gay. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 moriQ said: ...ilham oluyor. İsveçli sağlık ve kişisel bakım... çok normal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_catastrope_ Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 pek beğenemedim malesef, ama şu lich king açılış videosundanda bıkmışlığım var. Zira cdyi aldığımız akşam, alana kadar d&r ın ekranında 2570572093752 kere oynattılar. Hala çok net hatırlıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 vaaaay plushenkoyu da epeydir gormemistim, iyi kaymis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hergonan Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 kayarken donmus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar