throine Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 IBM marka bir bilgisayarim var coook eski hani su monitoru kasasinin uzerinde kullanilan 13-14" monitorlu seyler. Onun kasasinin uzerinde anahtar deligi gibi bir sey var bu delik ne ise yariyor merak ettim? Bilgisayari mi kilitliyordu ne yapiyordu? ya da baska bir sey de ben mi bilmiyorum? sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 telefon anahtarı gibi kitliyodu pcyi. hatta bizim ilk pcnin monitoru kasanın üzerinde duruyodu. marka falan htrlamıyorum ama pc açılıyodu ama DININIT sesinden sonra devam etmiyodu işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Aklima takildi ne ise yaradigi zaten anahtari da kayipti hic gormemistim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 bide bi alet görmüştüm, bilgisayarın içine takılıo. 2. kısmı da anahtarlık gibi. o içeri takılan parça ve anahtarlık birbirinden uzaklaştığında bilgisayar açılmıodu. gören duyan öm plz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar