Netcafe Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Nereye açsam etsem dedim sonra burasını uygundur dedim neyse.. 1ay içerisinde taşınıyorum şuanki evimden yıllardır kablo net kullaniyordum ama artık hızını arttırmak istiyorum ama kablo nette fiyat farkı saglam oluyor bu yüzden dedim patiye bir sorayım varmı böyle 4 - 6 - 8 - 10 mb gibi bağlantıları ucuza sağlayan servis mervis falan fişman? NOT: Şişli-Nişantaşı tarafında olucak yeni ev hani hizmet bölgesi hede hödösü varmış ya söyleyim dedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 superonline fiber var. ucuz hızlı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 İnternet bölümü vardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Netcafe Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 moriQ said: superonline fiber var. ucuz hızlı. hizmet bölgesi dışına atmışlar beni :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar