Madcat Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 şimdi 2 senelik emektar hp'm yılbaşı gecesi pes oynarken görüntüleri gittiğinden ve bir daha açılmadığından yeni bilgisayar almaya karar verdim(kıbrısta okuyorum daha yollayamadım malesef hp servise ki zaten garantisi bitti). Şimdi ben öyle bir laptop istiyorum ki şu özellikler bulunsun: -Wowda yüksek fps -MW2 yüksek fps sağlam görüntü(kısaca ortalamanın üstünde bir ekran kartıyla gelen bir sistem.) -hp benim herşeyimdi canımdı ciğerimdi çok severdim ama şu çökmesinden bir anda soğudum ah açılsa bilgisayarım ama açılmıyor o yüzden hp olmasın lütfen. -muhtemelen yeni alıcağım bilgisayar win7 li gelir değil mi? -toshibanın şeklini falan çok seviyorum aslında ama işte çok kararsızım çok ısınıyor falan diyorlar ama ne bileyim bir soğutucuyla falan hı? -asus,dell,toshiba dan birinde karar kılmak istiyorum galiba samsung beğenmedim,hawlett peckard klavyesi iğrenç. -1500-2000tl arası olsun(2bini geçmese iyi olur) -işlemci intel olsun. daha aklıma geldikçe yazarım bu konuda düşünceleriniz nelerdir ne alınır,teknik servisi nasıldır vs vs de iyi olur aslında. Gerçi sonuçta her bilgisayarı yanan,bozulan o markayı kötülücektir. İzmir teknosadan arkadaşla 1 ay arayla aldığımız iki hp den(hatta arkadaşın kız arkadaşı da onu aldı) en sağlamı 2 senedir teklemeyen benim kisi oldu her zaman da desteklemiştim ama gel gör ki victoria's secret izleyip pes oynarken hakkın rahmetine kavuştu =(. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 FPSyi konsoldan falan gösteren bi olay varsa nerden okuyacağımı söylersen yeni alınmış bi toshiba'da mw2 fpssini söyleyebilirim, wow'um yok maalesef. aletim de L500 13T toshiba. çok memnunum kendisinden. senin fiyat aralığının alt limitinde bir cihaz kendisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stanne Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Ben de yakin zamanda bunu aldim. Oldukca memnun sayilirim ama Acer olmasi bir dezavantaj olabilir cunku teknik servisi hakkinda cok olumlu gorus okumadim :) Simdi isteyim ama MW2 fps deger ve grafik ayarlarini aksam soylemeye calisirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar