Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Laptop tavsiyesi volume win7

Madcat

Öne çıkan mesajlar

şimdi 2 senelik emektar hp'm yılbaşı gecesi pes oynarken görüntüleri gittiğinden ve bir daha açılmadığından yeni bilgisayar almaya karar verdim(kıbrısta okuyorum daha yollayamadım malesef hp servise ki zaten garantisi bitti).

Şimdi ben öyle bir laptop istiyorum ki şu özellikler bulunsun:
-Wowda yüksek fps
-MW2 yüksek fps sağlam görüntü(kısaca ortalamanın üstünde bir ekran kartıyla gelen bir sistem.)
-hp benim herşeyimdi canımdı ciğerimdi çok severdim ama şu çökmesinden bir anda soğudum ah açılsa bilgisayarım ama açılmıyor o yüzden hp olmasın lütfen.
-muhtemelen yeni alıcağım bilgisayar win7 li gelir değil mi?
-toshibanın şeklini falan çok seviyorum aslında ama işte çok kararsızım çok ısınıyor falan diyorlar ama ne bileyim bir soğutucuyla falan hı?
-asus,dell,toshiba dan birinde karar kılmak istiyorum galiba samsung beğenmedim,hawlett peckard klavyesi iğrenç.
-1500-2000tl arası olsun(2bini geçmese iyi olur)
-işlemci intel olsun.

daha aklıma geldikçe yazarım bu konuda düşünceleriniz nelerdir ne alınır,teknik servisi nasıldır vs vs de iyi olur aslında.
Gerçi sonuçta her bilgisayarı yanan,bozulan o markayı kötülücektir. İzmir teknosadan arkadaşla 1 ay arayla aldığımız iki hp den(hatta arkadaşın kız arkadaşı da onu aldı) en sağlamı 2 senedir teklemeyen benim kisi oldu her zaman da desteklemiştim ama gel gör ki victoria's secret izleyip pes oynarken hakkın rahmetine kavuştu =(.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...