Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

[acil]Linux(debian)-remote desktop sorusu

Dark_Soul

Öne çıkan mesajlar

Selam 2 gündür kullandıgım,hızlarından cok memnun oldugum seedboxuma bügün Tightvnc ile baglandım,cünkü utorrent-webUI den torrent dosyası olusturamıyodum neyse işlerimi halletim bu arada yanlısklıkla toolbardaki utorrenti kapattım.

Linux hakkında bilgim 0 a yakın oldugundan,utorrenti tekrar nasıl accagımı bilmiyorum.Google dan biraz bişeyler okudum,(root access im yok bu arada,wine de yüklü durumda) terminal/command prompt u acıp wine utorrent.exe yazın demiş de nasıl/nerden acıyoruz bunu.Terminal/emulator altında xterm var,onun command promptunu acıp yazdım system32 altında utorrent bulunamadı vs gibi bi hata verdi.

bu arada bide klasorlere gorsel olarak nasıl bakıyoruz.Su utorrenti bir aciyim azmettim en azından basic şeyleri ögrencem :P

sanırım debian yüklü masaüstü su sekilde.
hizmet aldıgım firmada seedhost.net

Sosyal ağlarda paylaş

hallettim cd ~/.wine/dosdevices/z:/home/slot2/uTorrent
komutuyla utorrenti kurdugum klasoru actım konsoldan
sonra
wine utorrent.exe yazınca cat diye acildi
bu arada bide winefile diye bir program var oda windows 95 deki windows explorer a cok benziyo
bide ayrıyetten htop ile aynı windows task manager gibi calisan programları en ince ayrıntısına kadar gorup(ram,cpu kullanımı vs),tek tusla sonlandırabiliyorsunuz.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...