Dark_Soul Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Selam 2 gündür kullandıgım,hızlarından cok memnun oldugum seedboxuma bügün Tightvnc ile baglandım,cünkü utorrent-webUI den torrent dosyası olusturamıyodum neyse işlerimi halletim bu arada yanlısklıkla toolbardaki utorrenti kapattım. Linux hakkında bilgim 0 a yakın oldugundan,utorrenti tekrar nasıl accagımı bilmiyorum.Google dan biraz bişeyler okudum,(root access im yok bu arada,wine de yüklü durumda) terminal/command prompt u acıp wine utorrent.exe yazın demiş de nasıl/nerden acıyoruz bunu.Terminal/emulator altında xterm var,onun command promptunu acıp yazdım system32 altında utorrent bulunamadı vs gibi bi hata verdi. bu arada bide klasorlere gorsel olarak nasıl bakıyoruz.Su utorrenti bir aciyim azmettim en azından basic şeyleri ögrencem :P sanırım debian yüklü masaüstü su sekilde. hizmet aldıgım firmada seedhost.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 #wget http://download.utorrent.com/1.6.1/utorrent.exe ile utorenti cektım ama kurmadım,yüklenecek dizini secerken su anki utorrentin nerde oldugunu buldum,bunun kısayolunu masaüstüne yada toolbara nasıl getiriyoruz? Birde windows:D explorer tarzı bişey yokmu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 hallettim cd ~/.wine/dosdevices/z:/home/slot2/uTorrent komutuyla utorrenti kurdugum klasoru actım konsoldan sonra wine utorrent.exe yazınca cat diye acildi bu arada bide winefile diye bir program var oda windows 95 deki windows explorer a cok benziyo bide ayrıyetten htop ile aynı windows task manager gibi calisan programları en ince ayrıntısına kadar gorup(ram,cpu kullanımı vs),tek tusla sonlandırabiliyorsunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 yardımcı olabildiğimize sevindim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 tesekkurler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 başka sorun olursa yardımı esirgemeyiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 ahahahah @riglous saolsun cok yardımcı oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 biz olmadık mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 olmadınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 nankörler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 trollcüler kışttttt:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar