Tralus Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 psp'ye oyun önerileri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ninlempis Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 tavla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mülteci Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 GTA,God of war, pes 2010,syphon filter,little big planet,worms 2,tekken 6... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
grumwel Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 dırek download linki lazım bnde bır suru oyun oynadım en son 4 aydır pes 2009 oynuodm ama artık bıktım ... 2010 mu ındırım dıe dusundum sonra bıraz baska oyunlara goz atim dedimde gzel oyun bulamadım ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 direk davloy linki falan yasak kardes Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mülteci Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Silent Hill Shattered Memories cıkmıs.Mutlaka bunuda oyna. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Assassin's Creed Bloodlines oynuyorum ama save sorunu var oyun kısa ve kıt. Onun dışında Soul Calibur broken destiny oynuyorum ama bununda orjinal soul calibur story line ile alakası yok. Army of two çekiyorum. Avatar ve sw: battlefronts ta bilgisayarda psp ye atılmayı bekliyor. Ayrıca liste baya faydalı oluyor oyun ararken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar