Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

system.exe

Zerokull

Öne çıkan mesajlar

Yaw şimdi çok karışık bi durum. Birincisi windowsu tekrar yüklemeyi denedin mi? System.exe dosysına bi pohlar olduysa yenilenir sorun kalkar. İkincisi run/msconfig yap bi bak. Başlangıçta senin seçtiğin açılan programların arasında system.exe varmı ona bi bak. Çünkü bende yok. Bende acayip bi virüs gibi bişi vardı ve hiçbirşey bulamıyordu. Başlangıcını kaldırmaya çalıştım fakat neyi iptal ettiysem olmadı,taa ki system.exe dosyasında bi haltlar olduğunu anlayıncaya kadar. Önceden lan bu system dosyası diyordum,fakat dosya C: 'deydi ve benim Windows D: 'deydi. Anladım kandırmaca olduğunu kaldırdım startuptan sorunu çözdüm sendede öle bişi olabilir (benim bilgisayarda aynı öyle kasıyordu.)[signature][hline]Flamorph
Technology Blaster
City of Heroes Justice Server
Crosby,Stills,Nash & Young
Sosyal ağlarda paylaş

system.exe worm falan olmasin?
oyle bi worm okumustum,direk system.exe diye yaziyor kendisini[signature][hline]Ranger : Hero : Druid (Excalibur)
Hunter - you share a special connection with animals. Whether you rely on bows or firearms, you consider your weapons and pets to be your only true friends.

Hunter - you share a special connection with
animals. Whether you rely on bows or firearms,
you consider your weapons and pets to be your
only true friends.

What WoW Character Are You?
brought to you by Quizilla
">What Kind of WoW Character Are You?
Leathas.com,Her turlu Yemek Servisi Yapilir

[Bu mesaj Leathas tarafından 21 Temmuz 2004 00:10 tarihinde değiştirilmiştir]

Sosyal ağlarda paylaş

zamanında system32.exe die de bi wirüs çıkmıştı paticikten bikaç kişiyi de etkilemişti.

wirüsü yazan puştlar milleti kandırmak için böle şeyler yapıyolar artık. Taskmanager.exe adlı wirüs bile gördüm. ama task managerın exe dosyası Taskmanager.exe deil taskmgr.exe'dir, kaçamadı wirüs benden tabi :)

artık task managerda "user name" tabı altında sadece sistem dosyalarının kullanabildiği SYSTEM yazılı wirüslerin çıkmasından korkuyorum. böle bişe yapabilirler mi?[signature][hline]a.k.a "bay bomba"
SWG: Ottkoo Jeliyeer of Eclipse Galaxy
Sosyal ağlarda paylaş

hobarey ilk defa ben de yuttum virüs numarasını hayırlı uğurlu olsun =0)[signature][hline]Soru: Bir ampulü değiştirmek için kaç tane C++ programcısı gerekir?

Answer: Hala fonksyonel düşünüyorsun!
Doğru tasarlanmış bir ampul nesnesi, değiştirme metodunu genel ampul nesnesinden miras alır!
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...