copry Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 pis =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 implant mıydı neydi ondan yaptınmı parayı koparıyormussun kökünden :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 aynen :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 ondan sora gel forumdaki bende dahil olmak üzere herkez(fakirler)i ez :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
QueenofSpades Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 copry said: @ QueenofSpades kazıklanmasında değilim canıms ya güzel olsun yeter ^^ pisi pisi güzel seçim (tu) yaptır bence de, sırtına yaptırmanı öneririm, sürekli gördüğün bi yere yaptırırsan sıkılma ihtimalin var :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 KANAL TEDAVİSİ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Bişey söylicem de çok tepki toplarım diye söylemek istemiyorum sdfgh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 asdasdasd dövme çok gereksiz mi diceksin :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Hayır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 kalf dövmesi baya iyi yaptırın karılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 @ QueenofSpades sırt düşünüyorum zaten bel ya da omuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Dövme yaptırıcaksan Danny Garcia'yı tavsiye ediyorum. Inkstanbul Artcore Çok bilmiş hissettim lan birden sdfjg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 http://www.tattoo-line.com/wp-content/gallery/black-and-grey/IM000881.JPG belede olur bu. ankarada yaptıracaksın mustafayı oneririm, 2 tane dovme yaptırdım ben kendisine. tattoo line Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 danny garcia iyidir bende tavsiye ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Ben de bi karar verebilsem koştur koştur gidicem sdfkl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 anaa madalya aldım :S 6 yıl sonra ^__^ bak zegna hatırlarmısn bu lafını :D @imza vay be zaman ne cabuk geciyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 ankarada mustafa izmirde luba goldina istanbulda danny garcia boyle bi mani ile noktaliyim sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 ashdhasdhashdhas (tu) :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 @ zegna yapacak arkadaş belli, karşılıklı alışveriş saol yine de ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 napae said: Ben de bi karar verebilsem koştur koştur gidicem sdfkl varmı seçenekler ? göster yorum yapalım xP Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 RaidenXelRu bu topicde 2. yide alırsın bence dfgdf :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 RaidenXelRu said: napae said: Ben de bi karar verebilsem koştur koştur gidicem sdfkl varmı seçenekler ? göster yorum yapalım xP Yok kafamda bi kaç bişey var, katalog dövmesi istemiyorum. ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Zegna said: http://www.tattoo-line.com/wp-content/gallery/black-and-grey/IM000881.JPG belede olur bu. ankarada yaptıracaksın mustafayı oneririm, 2 tane dovme yaptırdım ben kendisine. tattoo line abi bu ne kadar iğrenç bi belmiş ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 @copry sayende valla xD tşk ediyorum xP @napae kişisel tecrubelerimden yola cikarak söle bişey soleyım sana, yaklaşık 3 yıl gibi ütopik bi süre karar vermeye çalıştım.bakmadıgım dövme tasarımı kalmadı. en sonunda kendim cizmeye karar verdim.tavsiye ederim eger senin icinde anlamlı bişeyse o dövmenin hazzı hiçbişeyde yok. düşün dünyada sadece sen taşıyorsun başka eşi benzeri yok xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 ama ben çizim yapamıyorum =(( neyse arkadaşıma çizdiriyim=) ama 3nolu kediyi baya beğendim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar