Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

dövme

copry

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ben akrep yaptırdım sırtıma, ufak bir şey sağ omuz arkası gibi, 4 sene önce 50 TL falan vermiştim, Kadıköy'de.. Çok pahalı dövme işi, hele bi de renkli yaptırırsan fena.

Ama acımıyor, tek sıkıntısı su değdirmemen gerek o yuzden 1 hafta banyo falan yapamazsın. Kabuk bağlıyor önce, kabuklar düşünce de altından dövmen çıkıyor =) kısa bi sürede iyileşiyorsun ama tabii büyüklüğüne bağlı yaptıracağın şeyin
Mesaj tarihi:
Anelor said:

raiden ne bu siddet bu celal hayatin boyunca bu ani mi bekledin abi

adam yardirdi

asdasdasd abi dövme yaptırmayı yaptırmak isteyenlere fikir vermeyi vs dövmeyle alakalı herşeyi cok seviyorum xD , 2 tane dövmem var bilmeden konuşmuyorum yanlış anlaşılmasın :D
Mesaj tarihi:
QueenofSpades said:

ben akrep yaptırdım sırtıma, ufak bir şey sağ omuz arkası gibi, 4 sene önce 50 TL falan vermiştim, Kadıköy'de.. Çok pahalı dövme işi, hele bi de renkli yaptırırsan fena.

Ama acımıyor, tek sıkıntısı su değdirmemen gerek o yuzden 1 hafta banyo falan yapamazsın. Kabuk bağlıyor önce, kabuklar düşünce de altından dövmen çıkıyor =) kısa bi sürede iyileşiyorsun ama tabii büyüklüğüne bağlı yaptıracağın şeyin

artık çogu yerde renk vs pek farketmiyor ya, dövme avrupa üsulu artık yapılması icin gereken saat başına 75 euro falan
Mesaj tarihi:
dövme pahalı mentaliteside aslında hafiften hatalı bi mentalite xD
bu hayatta herşeyinizi kaybedebilirsiniz ama dövme sizinle mezara bile giricek :D öyleyse formül şu :

verilenpara / yaptırdıktan sonra yaşanılacak gün sayısı :P

bu formül dogrultusunda günde 1 sakız bile etmiyor :P
  • Yeni Oluştur...