RaidenXelRu Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 siyah kedi yaptır :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 istediğim şeyi google da bulamadım uyuz oldum yaf =( yani var da belde istediğim yerde yok . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 RaidenXelRu said: oooo net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 üstten 3. çok güzelmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 üstten 3. efsane :) bak bide su tarz bisey yapabilirsin hem pati hem kedi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 raiden ne bu siddet bu celal hayatin boyunca bu ani mi bekledin abi adam yardirdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
QueenofSpades Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 ben akrep yaptırdım sırtıma, ufak bir şey sağ omuz arkası gibi, 4 sene önce 50 TL falan vermiştim, Kadıköy'de.. Çok pahalı dövme işi, hele bi de renkli yaptırırsan fena. Ama acımıyor, tek sıkıntısı su değdirmemen gerek o yuzden 1 hafta banyo falan yapamazsın. Kabuk bağlıyor önce, kabuklar düşünce de altından dövmen çıkıyor =) kısa bi sürede iyileşiyorsun ama tabii büyüklüğüne bağlı yaptıracağın şeyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Anelor said: raiden ne bu siddet bu celal hayatin boyunca bu ani mi bekledin abi adam yardirdi asdasdasd abi dövme yaptırmayı yaptırmak isteyenlere fikir vermeyi vs dövmeyle alakalı herşeyi cok seviyorum xD , 2 tane dövmem var bilmeden konuşmuyorum yanlış anlaşılmasın :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 QueenofSpades said: ben akrep yaptırdım sırtıma, ufak bir şey sağ omuz arkası gibi, 4 sene önce 50 TL falan vermiştim, Kadıköy'de.. Çok pahalı dövme işi, hele bi de renkli yaptırırsan fena. Ama acımıyor, tek sıkıntısı su değdirmemen gerek o yuzden 1 hafta banyo falan yapamazsın. Kabuk bağlıyor önce, kabuklar düşünce de altından dövmen çıkıyor =) kısa bi sürede iyileşiyorsun ama tabii büyüklüğüne bağlı yaptıracağın şeyin artık çogu yerde renk vs pek farketmiyor ya, dövme avrupa üsulu artık yapılması icin gereken saat başına 75 euro falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 dövme pahalı mentaliteside aslında hafiften hatalı bi mentalite xD bu hayatta herşeyinizi kaybedebilirsiniz ama dövme sizinle mezara bile giricek :D öyleyse formül şu : verilenpara / yaptırdıktan sonra yaşanılacak gün sayısı :P bu formül dogrultusunda günde 1 sakız bile etmiyor :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 kızdırırsan döverim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 vatandaşa dotayı sorduk olayının devamı gelmicekmi fede ? alakaya maydonoz :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 @ raiden senin dövme nasıl? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 aynı ekibi toplarsak neden olmasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 bi de para vermiycem ben kanal tedavisi karşılığında yapıcak arkadaş saolsun (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
QueenofSpades Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 copry said: bi de para vermiycem ben kanal tedavisi karşılığında yapıcak arkadaş saolsun (:P) ahahahahahah (tu) o zaman büyük yaptır kazıklanma :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 copry said: @ raiden senin dövme nasıl? böle bişey copry xD biraz garip gelebilir ben çizdiydim :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 vayanısını ya. anam demişti olm doktor filan ol, en olmadı dişçi ol diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 @ QueenofSpades kazıklanmasında değilim canıms ya güzel olsun yeter ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 fede said: vayanısını ya. anam demişti olm doktor filan ol, en olmadı dişçi ol diye. aga laf dinlemedik ondan böle oldu işte :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 @ fede en olmadı ne be sdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 ezdim seni sdflkjsl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar