throine Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Youtube dahil hic bir siteden video indiremiyorum onceden videonun sag ust kosesinde bu videoyu indirin diye bir pop up da cikardi, hic cikmiyor. Kendisi otomatikte indirmiyor. Sag tik > FLV icerigi IDM ile indir diyorum Herhangi bir FLV linki bulunamadi diyor. Aayrlarda butun tarayici iliskilendirmeleri tamam, dosya turlerine FLV de ekledim. Eksik bir sey mi var? :S Edit: IE 8 ve Google Chrome var ikisiyle de denedim. edit2: ayarlari tekrar yaptim duzeldi. pop up cikmiyor ama otomatik indiriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kane&Lynch Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 firefoxta "downloadhelper" addonu ile yapabilirsin veya www.keepvid.com edit: ekleme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lesstroud Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 firefox'un indirme eklentisi çok başarılı ben onu kullanıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar