elvyn Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 bu oyunda kaçan adamı bir türlü yakalayamadım, ateş ettim ölmüyor, adamı geçemiyorum, attığım bombalar da işe yaramıyor. Bu bölümün olayı nedir nasıl geçecez?[signature][hline]Dönüp arkamı baktığımda gördüğüm sadece kara bir boşluktu... lan yoksa o boşluk değil miydi lan??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 abi bölüme zaten rabet yok .. ayrıca bendede GBA yok malesef olsa yine kasıp oyun falan alır denerdim... :) ancak sabır biraz bekle bekli cevap gelir..[signature][hline]KinGpiN the striked sazan Müslüm Gürses: Yumurtaya can veren Allah'ım yeşil biberi nasıl yarattın ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 Here is Piotr. This guy is really fast, and you will most likely have to do this multiple times until you can defeat him. I cannot really give a good strategy to kill him, but remember this list - Shoot Piotr four times. - Shoot him when you are both hanging on the horizontal poles. - Start running as soon as you hit the ground. - Do not try to shoot him when he off your screen. Do those, and you should be able to defeat him quickly. ---- demiş gamefaqs.com[signature][hline]rtc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar