fortinbras Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 daha once de açmıştım bu konuyu ing win xp için ama gene aynı hatayı yaptım şimdi toolbardan sildim onu gene nasıl yapılıyordu o tekrar bi yerlere bişiler yazılıyordu arkadaşlar yardım etmişlerdi tekrar yazabilirler mi acaba onu buraya çok takdire geçer ama bu sefer turkçe win xp için[signature][hline]Metal Gear Solid 3 : Snake Eater Rigel from Infinity Patroclus from Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fortinbras Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 arada bu masa üstünü göster ikonu yani toolbarda olan onu da belirteyim anlaşılmazsa diye[signature][hline]Metal Gear Solid 3 : Snake Eater Rigel from Infinity Patroclus from Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 http://forum.paticik.com/view.php?id=73055&page=1 buraya yazmışın hatta, baya bi çok çözüm önerisi de var zate [signature][hline]Soru: Bir ampulü değiştirmek için kaç tane C++ programcısı gerekir? Answer: Hala fonksyonel düşünüyorsun! Doğru tasarlanmış bir ampul nesnesi, değiştirme metodunu genel ampul nesnesinden miras alır! [Bu mesaj Rahan tarafından 21 Temmuz 2004 09:32 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fortinbras Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 oh sağol ben de onu arıyordum 10 dakkadır bulamadım[signature][hline]Metal Gear Solid 3 : Snake Eater Rigel from Infinity Patroclus from Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar