kraunex Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Selamlar, Ben Authenticator almamama ragmen benden acc girisimde Authenticator Code istiyor. Boyle bir problem yasayn varmı. Acc yaklasık 1 yıldır kapalıydı yeniden acacaktım ama boyle bır sorunla karsılastım. Sifrem hala aynı yani hacklenme olasılıgı yok dıye dusunuyorum. E-mail adresimdede Authenticator ile ilgili bir mail yok. Yardımcı olabilecek varsa cok sevinirim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 hesabını battle.net e ekledin mi? eklemediysen başka biri kendi battle.net hesabına eklemiş büyük ihtimal senin hesabını. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kraunex Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 hesabımı battle.net e eklemiştim ondan olacagını sanmıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kyaltie Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Acc'ne bir bak istersen aktif bir Authenticator key tanımlanmış mı diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kraunex Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Authenticator code soruyor giremiyorum, yani web sitesindeki accountuma giremiyorum, problemim o zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kraunex Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Mail adresimde Authenticator la ilgili bir mail yok, ekleyipte unutmus olamam. Zaten henüz satında almadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
apple Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Authenticator eklememene ragmen Authenticator Code sorması değişik olmuş. belki biri senin b-net accountuna girip Authenticator eklemiştir dicem, varmı oyle arkadasın falan senin accountla oynayan ?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 hacklenmişsin bunun açıklaması bu. alan çakal da geri alama diye authenticator takmış. GG malesef. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kraunex Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 peki geri alma yolu yokmu bunun ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kyaltie Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Ticket atacaksın yada arayacak durumu anlatacaksın. Senden Kimliğinin renkli olarak arkalı önlü fotokopisini , WOW keylerden birtanesini ve gizli sorunun cevabını isteyecek bildiğim kadarı ile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kraunex Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 ok anladım umarım gerı alabilirim.:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kyaltie Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Telefonla arayıp görüşürsen işlemlerin hızlanır. Mail yada ticket atarsan beklemen gerekecek bir süre. ( 1 gün - 1 hafta arası ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BullDoG Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 aynı şey benimde başıma dün geldi hem de oynarken birden düştüm tekrar girmeyi denedigimde tık istedi ne oluyoruz felan derken olan oldu tabiii support kısmına baktım bu adamların mail adresi yok mu bana mı öyle geldi eheuu birde halledebildinmi halen bekliyo musun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 telefon et, durumu açıkla, kaldırıyorlar direk code'u. been there done that. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BullDoG Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 şimdi arasam açan olur mu acaba yoksa burası da türktelekom mantıgında mı çalışıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 belli tatiller dışında support 7/24 çalışıyor olması lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kraunex Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 BEn mail attım ama cevap gelmedi bence direk ara yani bende oyle yapacam.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mea Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 arkadaşlar aynı sorunu bende yaşadım 2 gün önce oyundayken arenada sıkışıp kalmıştım o yüzden ticket attım gmye düzelmeyince çıkmıştım oyundan bugün girmeye çalıştığımda Authenticator Code istediler account benim üzerime birinden de satın almış değilim anlamadım hacklendim mi yoksa bu sıkışma meselesi yüzünden mi oldu anlamadım arkadaşım oyun içinden ticket atsa daha çabuk çözülebilme ihtimali var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 Norak said: belli tatiller dışında support 7/24 çalışıyor olması lazım yok o kadar lifeless degiller :o Account and Payment Support is available 10:30 AM to 8:00 PM (Paris time), Monday to Friday Phone Denmark 80 60 22 14 Finland 0800 97442 Italy 800 928389 Netherlands 0800 0202164 Norway 800 83996 Sweden 020 1605820 United Kingdom 0800 0288246 Austria 0800 362066 Belgium 0800 81066 France 0805 540514 Germany 0800 5890644 Russia 8800 5550104 Spain 900 812669 yada burdan https://eu.blizzard.com/support/index.xml?locale=en_GB&gameId=11&rootCategoryId=2880 Compromised (Lost/Stolen) Accounts webform doldurabilirsin buda gayet hızlı 12-36saat arasında cevap geliyor. [email protected] o [email protected] o [email protected] o [email protected] o [email protected] o [email protected] bunlarda blizz'in mail adresleri diger fakelere dikkat et Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 webform doldurma, öldürürüyorlar cevap verene kadar ara kurtul. Hatta skype'tan ara ingiltere'yi bedava oluyor. Tüm operatörler dolu tekrar arayın dese de bi 10-15 kere arayınca kesin düşüyor. 3 gün bekleyeceğine 30 dk'da halletmiş olursun en azından Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VashTheStampede Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 Dün başıma geldi arkadaş sayesinde. Authenticator koymayı denemişler ama mailden onay alamadıkları için yapamamışlar. Webform şaşırtıcı bi şekilde 4 saatte cevaplandı. Bütün eşyalarımı geri verdiler falan. Ayrıca oyundan ticket attığınızda da yardım ettiklerini duymuştum bu authenticator için. Ne çakallar çıkmış be. Adamlar artık hiçbir masraftan kaçınmıyor çalmak için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silmarwen Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 Merak, panik, telaş yapılacak bir durum yok ortada. Aynı şey kardeşimin başına geldi. Adam hacklemiş üstüne authenticator'a bağlamış hesabı. Tabi naptık? Benim hesaptan girip ticket açtık. 5 dakika sonra cevap geldi gmden. Yani öyle aylar yıllar süren bir bekleme olmadı hiç. Adamla konuştum durumu anlattım. Adam hem giden itemların, paranın, emblem/badgelerin hepsini geri gönderdi. Hem authenticatordan kaldırdı. Hem Password reset attı. Biz de hemen mail adresini değiştirip battle.net'i başka bi maile bağladık. Ordan da şifreleri komple değiştirdik ve oyuna girdik. Bu işlemden de yine karlı çıkan biz olduk: Core Hound Pup Kısacası yeni petin hayırlı olsun =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dEaThMooN Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 Bu authenticator koyma olayı işin iyice abardığının göstergesi .. Adamlar artık battle-net'e bağlı olan e-mail'leri de hackliyorlar. 3 farklı virüs taraması ve güncellemelere rağmen bilgisayarımda key logger bulunamadı. En temiz iş full format atıp battle-net id'mi yeni ve battle-net harici hiç kullanmayacağım bir e-mail'e attach yaptım. Ancak hala adamların e-mail'i nasıl hacklediğini çözebilmiş değilim.. Bilgisi olan varsa buyursun paylaşsın lütfen.. Cookie olayından kıllanıyorum ama ben e-mail şifremi de kaydetmem bilgisayara hep elle girerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 virüs taramasını hangi programla yaptığın önemli olabilir, free antivirus programları yalan biraz. Parasını verip kullanmak lazım ki aylık 2,5 $'a fln geliyor, çok bişi de değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dEaThMooN Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 AVG, Nod32, McAfee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar