Ferrero Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Selamlar; 2 senedir gözüm gibi baktığım, güzel -en azından ben öyle düşünüyorum- olduğunu düşündüğüm fotoğraflar çekmemi sağlayan güzelim Nikon D80'imi, ilk göz ağrımı, bebeğimi satma kararı verdim. Gerçekten çok memnun olduğum bir makinedir kendisi; lakin bir şeyleri gerçekten öğrendiğimi düşünerek full frame makineye geçme zamanımın geldiğine inanarak "Nikon D3" ya da "Canon 5d Mark II" ile onu aldatmayı düşünüyorum. Onu -ilk göz ağrım, almak için ne çabalar sarfettiğim, beraber çok şeyler yaşadığımız bebeğimi- aslında satmayı hiç istemezdim; fakat yerine koymak istediğim makinelerin çok pahalı olması nedeniyle paraya gerçekten ihtiyacım var. Malesef bu çocuğumu, ona -benim gibi- iyi bakacak birine satma kararı vermiş bulunuyorum. [list] [*] Nikon D80 Body Piyasa Fiyatı : 1.680,00 TL + KDV -Görüşler- [*] Nikon Nikkor AF 50mm f/1.8 Lens Piyasa Fiyatı : 248.31 TL + KDV -Görüşler- [*] 52mm Polarize Filtre Piyasa Fiyatı : 22,00 € + KDV [*] Tripod [*] 4GB SDHC Memory Card [*] Batarya, şarj aleti -belki soran olur diye yazıyorum- [*] Fotoğraf çantası [*] Makine temizleme seti (Jel + Fırça + Özel Kağıtlar) [/list] Fiyat: 1300 TL. Ps: Fiyat, pazarlık payı düşürülerek yazılmıştır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Makine ile ilk fotoğrafı 2008 yılının Mayıs ayında çekmişim. "1,5 senedir gözüm gibi baktığım makine." olarak düzeltiyorum. Bilgi amaçlı aşağıya makineyle çektiğim "SON" fotoğrafı atıyorum. Hiç oynanmamış hali; Ufak oynamalar sonrası; Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 usta kaç binde araç? onu da yazarsan iyi olur kanımca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Kusura bakmayın. Shutter Count henüz 14448'de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 up Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ehunekel Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 güzel teklifmiş, değerlendirmeyi çok isterdim ama imkan dahilinde değil şu an :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 sadece tripod'u kaça verirsin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Tek başına bir şey satmıyorum. Makineyi alanın ekstradan kazancı olmasını istiyorum onların. Zira fiyatını düşürebileceğimi sanmıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Ferrero said: up Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 shutter sayısına nerden bakıyoruz bu makinelerde? canon benimkisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 "PhotoMe" isimli programla son çektiğin fotoğrafı aç, tüm özelliklerini görebilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 teşekkürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alis Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 Nakit sorunum olmasa alirdim poff hep böle güzel şeyler olmicak vakitde çikar :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Ferrero said: "PhotoMe" isimli programla son çektiğin fotoğrafı aç, tüm özelliklerini görebilirsin. program çok güzelmiş bir ton veri çıkıyor fotoğrafla iligli ancak shutter sayısını bulamadım bir türlü :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 fiyat ve makina iyimis. destekliyorum bu satisi. D3 cok kral alet ayrica umarim ilk firsatta alma imkanin olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brook Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Taksit yaparsan her ay 250 250 öderim. ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar