grumwel Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 ben realtek sound manager kurdum kac kere format attım her attıgımda aynı sound managerı kuruodm yıne kurdum ac97 sound manager ama bu sefer kurulu gosterıyor ama ses gelmıyor aygıt yonetıcısındede bı sorun yok ve en garibide sound managere girip test yapınca ses gelıyor... ama facebook felan gırıp vıdeo ızlerken veya medıa playerdan müzik dınlerken ses cıkmıyor yardım edersenız sevinirim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
grumwel Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 yardım edin biriniz ... cok dayandımda artık cekılmıo bea acıyorum ses seda yok bırtek klavyenın sesı hic birsey oynanmıyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 bekle tuna... yardım gelir. acele etme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Testte ses geliyorsa yazılımsal bir sorun var bence, farklı driver falan denesen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
grumwel Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 ne gibi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osso Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Ses çıkış ayarlarından optik çıkış falan varsayılan seçilmiş olabilir bi onları kontrol et bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
grumwel Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 düzgün ve bır sıtede bulduguma gore aynı hatayı adam soyle cozmus : sorun hoparlör ayarlari 2 hoparlörde kalmis..onu 8 yaptim düzeldi birşey anlamadım ??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osso Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 boşver windows bu en kötü format atardın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
grumwel Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 format atmakta ıstemıyorum daha atalı kac gun oldukı bunun bir cozumu vardır kesin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
grumwel Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 yenisini indirmeye calısıom realtekin sitesinden altta download oldugu ıcın heralde acılmıyor :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ygtbrb Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 ses kartın hd dimi yani realtek audio high definition ses kartı dimi ? Eğer böyleyse aksaklk oluyo hep kuruyosunuz ama driverda gözükmüyo veya ses gelmiyor microsoftun sitesinde indirme bölümünde hd diye aratın realtek hd kartlar icin yama var windowstan kaynaklanıyo ve google^'dan araştirabilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar