kithnoss Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Selam arkadaşlar , Suana kadar aldığım schengen ulkeleri vizelerinde , hiç otel rezervasyonu vs gibi şeyler yaptırmamıştım . Şimdi yakın zamanda Ukrayna'ya başvurucam , turzim şirketinden voucher ya da hotel rezervasyone yazmışlar gerekli belgeler arasında . E iyi de ben orda ev tutmayı planlıyorum , o iş nasıl olucak ? Bence uçak biletlerini gösterince vermeleri lazım ama , ukrayna'ya bireysel başvurmuş olan var mı daha once ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ramocan Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Turist vizesi alacaksan evi adres olarak gösteremezsin diye biliyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 yaptır bi otel rezervasyonu en temizinden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Defensive Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Kalan kısmı bilmem ama voucher dedıklerı sey senın veya senı goturen acentanın, otele odeme yapması karsılıgı aldıgı faturadır. Acaip basıt bırsey yani. Senin ciddiligini ve nerede oldugunu teyıt etme anlamı var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kithnoss Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Yaptırayım yaptırmasına da , çatır çatır çekmiyecekler mi kredi kartından yapar yapmaz rezervayonu ? Sonra binlerce dolar uçmasın ?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DAZD!NGO Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 sanal kart hostel e ön kayıt giden 100 rubi olur (sayı ve para birimi sallama) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ramocan Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Sen kaydı yaptır maksimum yüzde 20 çekebilirler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kithnoss Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Abi heralde ben bir konsepti anlamadım kaçırıyorum , bir otelin gunlugu ortalama 60 dolar olsa , ben 15 gunluk rezervasyon yapsam 900 dolar eder . Bu para tak diye çekilmiyor mu ? 2. Internetten rezervasyon yaptıktan sonra otelden , resmi belge mi postalatıcam , konsolosluga ıspatlamak için ? not: Ulan sanki sırf ucak biletleirni gostersem vize verirler gibime geliyo zaten . Bi dunya vize var pasaportumda vermezlerse ayıp =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 ukrayna'da 60 dolara ancak ahırda kalabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kithnoss Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Ya ben neyi sorup , öğrenmeye çalışıyorum , sen ne anlatıyosun . Son mesajı yarım okuyup , çeyrek anlıyarak yazı yazıyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 voucher Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Another TROLL detected Another TROLL detected Another TROLL detected Another TROLL detected Another TROLL detected Another TROLL detected Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odchu Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 kithnoss said: Abi heralde ben bir konsepti anlamadım kaçırıyorum , bir otelin gunlugu ortalama 60 dolar olsa , ben 15 gunluk rezervasyon yapsam 900 dolar eder . Bu para tak diye çekilmiyor mu ? 2. Internetten rezervasyon yaptıktan sonra otelden , resmi belge mi postalatıcam , konsolosluga ıspatlamak için ? not: Ulan sanki sırf ucak biletleirni gostersem vize verirler gibime geliyo zaten . Bi dunya vize var pasaportumda vermezlerse ayıp =) ya ben yanlis anladim ya da yapman gereken internetten rezervasyon yaptirman www.booking.com ya da www.venere.com herhangi bir komisyon almiyorlar otelle olan anlasmalarina gore otele yerlesecegin gun oncesinden bilmem kac gune kadar (1-2 gun) iptal ettirdiginde bir ceza kesilmiyor olur da rezervasyon yaptirdigim otelde kalacagim dersen zaten parayi otele oduyorsun sonrasinda elden konsolosluga ise siteden rezervasyon ciktisini goturmen yeterli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kithnoss Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Eyvallah ,teşekkürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boci Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 kithnoss said: yarım okuyup , çeyrek anlıyarak Ahaha güzelmiş bu ya. Add it to the forum literature Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maedhros Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 ankaradaki elçiliğe yakın bi acenta vardı 1 2 günlügüne en dandik yerden ayarla bi yer onun belgesini al ben bu şekilde sabah verdim öğlen aldım vizeyi kalmadım bile orda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 şimdi gördüm çeyrek anlama konusunu, açıklama getireyim. kiev'de dandirik 3 yıldızlı otellerde bile 60 dolara kalamazsın. otel fiyatlarıyla ilgili kafanda bir fikir şekillensin ve evet çat diye çekerler rezervasyonu yaptığında kartından. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kithnoss Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Orda ev tutuyorum arkadaş , hala tam okumamışsın . Hotel çakma olucak zaten , 60 doları da bi tarafımdan salladım , en az o kadar olsa bile buyuk bir para cekilecek demek icin. Ayrica cat diye de cekilmiyorumus para , rezervasyonu yaptim , maili printledim sonra iptal ettim . Printi de bugun konsolosluğa goturdum . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kithnoss Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Bugün vizemi aldım , hotel reservasyon mailini göstererk , teşekkür ediyorum açıklama yapanlara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 hayırlı olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 hayırlı olsun o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar