Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Voucher ne iş yapar ?

kithnoss

Öne çıkan mesajlar

Selam arkadaşlar ,

Suana kadar aldığım schengen ulkeleri vizelerinde , hiç otel rezervasyonu vs gibi şeyler yaptırmamıştım . Şimdi yakın zamanda Ukrayna'ya başvurucam , turzim şirketinden voucher ya da hotel rezervasyone yazmışlar gerekli belgeler arasında .

E iyi de ben orda ev tutmayı planlıyorum , o iş nasıl olucak ? Bence uçak biletlerini gösterince vermeleri lazım ama , ukrayna'ya bireysel başvurmuş olan var mı daha once ?
Sosyal ağlarda paylaş

Abi heralde ben bir konsepti anlamadım kaçırıyorum ,

bir otelin gunlugu ortalama 60 dolar olsa , ben 15 gunluk rezervasyon yapsam 900 dolar eder . Bu para tak diye çekilmiyor mu ?

2. Internetten rezervasyon yaptıktan sonra otelden , resmi belge mi postalatıcam , konsolosluga ıspatlamak için ?

not: Ulan sanki sırf ucak biletleirni gostersem vize verirler gibime geliyo zaten . Bi dunya vize var pasaportumda vermezlerse ayıp =)
Sosyal ağlarda paylaş

kithnoss said:

Abi heralde ben bir konsepti anlamadım kaçırıyorum ,

bir otelin gunlugu ortalama 60 dolar olsa , ben 15 gunluk rezervasyon yapsam 900 dolar eder . Bu para tak diye çekilmiyor mu ?

2. Internetten rezervasyon yaptıktan sonra otelden , resmi belge mi postalatıcam , konsolosluga ıspatlamak için ?

not: Ulan sanki sırf ucak biletleirni gostersem vize verirler gibime geliyo zaten . Bi dunya vize var pasaportumda vermezlerse ayıp =)

ya ben yanlis anladim ya da yapman gereken internetten rezervasyon yaptirman

www.booking.com ya da www.venere.com

herhangi bir komisyon almiyorlar
otelle olan anlasmalarina gore otele yerlesecegin gun oncesinden bilmem kac gune kadar (1-2 gun) iptal ettirdiginde bir ceza kesilmiyor
olur da rezervasyon yaptirdigim otelde kalacagim dersen zaten parayi otele oduyorsun sonrasinda elden
konsolosluga ise siteden rezervasyon ciktisini goturmen yeterli
Sosyal ağlarda paylaş

Orda ev tutuyorum arkadaş , hala tam okumamışsın . Hotel çakma olucak zaten , 60 doları da bi tarafımdan salladım , en az o kadar olsa bile buyuk bir para cekilecek demek icin.

Ayrica cat diye de cekilmiyorumus para , rezervasyonu yaptim , maili printledim sonra iptal ettim . Printi de bugun konsolosluğa goturdum .
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...