Queen Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Merhaba, Kurmayı planladığımız e-ticaret sitesi için sponsora ihtiyacımız var. Çeşitli devlet kurumlarının kredi veya sponsorluk verdiğini duyduk. Krediden çok sponsorlukla ilgileniyoruz ve hangi kurumlardan, nasıl sponsorluk alabileceğimizi merak ediyoruz. Bilgisi olan var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Nasil bi sponsorluk bu ? Bir de vergi mukellefi olmaniz gerekiyor herhangi bir sekilde yasal ticaret yapabilmek icin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Queen Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Yok hayır yasal işlemler halledilir site için zaten de, biz çeşitli kurumların genç girişimcilerin projelerine destek olduğunu duymuştuk, onunla ilgiliydi sorumuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Devokai Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 "Genç girişimciler" adı altında bir şeye kimsenin sponsorluk yapacağını sanmıyorum. Yanlış anlamayın ama, gençlere destek kolunun böyle bir sponsorluk dalını ilk kez duyuyorum ve oldukça da saçma geldi bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sixoms Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 LabX böyle bi şirket var ama, bi incele istersen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Queen Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Devokai said: "Genç girişimciler" adı altında bir şeye kimsenin sponsorluk yapacağını sanmıyorum. Yanlış anlamayın ama, gençlere destek kolunun böyle bir sponsorluk dalını ilk kez duyuyorum ve oldukça da saçma geldi bana. google: melek yatırımcı Tabi biz melek yatırımcı da aramıyoruz. Mesela bir bankanın çeşitli sosyal sorumluluk projelerine (kar amacı güden) sponsor olduğunu duyduk, ama biz bu kategoriye girmeyebiliriz tabii. genç girişimciler projenin adı değil projeyi yapanlar bu arada fight clubcılık oynayıp birbirimize girişmiyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Devokai Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Devlet demişsin, devlet neden yardımcı olsun böyle bir şeye ben de diyorum. Ha baban un akıtıyorsa, genç bir girişimci olarak sana da yardımcı olabilir, ama aksi takdirde devlet böyle bir şeye yardımcı veya sponsor olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 avrupa birliği hede hödöngö şeyleri var. belediye meclisinde tanıdık varsa yardımcı olabilirler belki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 e-tohum gibi yerlere proje biraksaniz daha iyi olur sanki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Queen Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Yaptığımız iş yapıldığı için kuluçka merkezlerine veya bu tarz yarışmalara değil de direk birebir başvurabileceğimiz kurumlara başvuralım istedik. Tam olarak anlatıncaya kadar ikna edemeyeceğimizi, ön elemelerde eleneceğimizi düşünüyorum. Bizden daha iyi olanlar olacaktır mutlaka çünkü. Dev ayrıca devlet demişim evet, ama devlet de yardımcı oluyor. Mesela şu var: http://www.kosgeb.gov.tr/Destekler/destek.aspx?dID=95 25.000 lira veriyorlar 5 ay sonra 15 ay taksitle 1/4'ünü ödüyorsun, geri kalanını kosgeb ödüyor. Bornava'da bi kızın kurduğu bi puzzle şirketi vardı hatta benim bildiğim bir kaç yıl önce kurulan, şirket logosu olan arabasına sokakta rastlamışsındır mutlaka. Ayrıca önce melek yatırımcı konseptini bilmediğin için böyle bir şeyin olmadığını, böyle bir yardımın yapılmayacağını, saçma olduğunu söylüyorsun (ki google'ın bile böyle kurulduğunu düşünürsek gerçekçi bir şey olduğu aşikar). Sonra böyle bir şey olduğunu öğrenince "ama sen devlet demişsinki ben ona dedim işte ona demiştim asıl. en güçlü vuruşumu vuramadım şimdi en güçlü vuruşumla vurucam" diyorsun. 4chan tarzı resim yapıştırıyosun, yardımcı olamıycaksan msn'den de söyleyebilirdin bunları. Cevaplar için teşekkürler ama yine de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 kurulmuş bir LTD iseniz dış ticaret müsteşarlığı ihracata yönelik olduğundan e-ticaret şirketlerine teşvik uygulaması var da sitesinde bulamadım evdeki notlarıma bakıp bilgi veririm burada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 kim neden sponsor olsun size var mı bi belgeniz iddianız gorelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 size niye göstersin adam, sponsor mu olmak istiyodun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 çevrem geniş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 sndka? lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 yok Tinergy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Devokai Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 @queen abi birincisi devlet dediğin için öyle dedim ben, kıvırma durumu falan yok ortada. ne demişsin, "devletten" demişsin, sonra özelden link vermişsin. özelden sponsor ayrı bi olay yani onun için de bildiğim e-tohum u sen zaten biliyosun. Queen said: yardımcı olamıycaksan msn'den de söyleyebilirdin bunları. msn'in açık olsa yazardım pek tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar