Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

E-ticaret sitesi için sponsorluk

Queen

Öne çıkan mesajlar

Merhaba,

Kurmayı planladığımız e-ticaret sitesi için sponsora ihtiyacımız var.

Çeşitli devlet kurumlarının kredi veya sponsorluk verdiğini duyduk.

Krediden çok sponsorlukla ilgileniyoruz ve hangi kurumlardan, nasıl sponsorluk alabileceğimizi merak ediyoruz.

Bilgisi olan var mı?
Sosyal ağlarda paylaş

Devokai said:

"Genç girişimciler" adı altında bir şeye kimsenin sponsorluk yapacağını sanmıyorum. Yanlış anlamayın ama, gençlere destek kolunun böyle bir sponsorluk dalını ilk kez duyuyorum ve oldukça da saçma geldi bana.

google: melek yatırımcı

Tabi biz melek yatırımcı da aramıyoruz. Mesela bir bankanın çeşitli sosyal sorumluluk projelerine (kar amacı güden) sponsor olduğunu duyduk, ama biz bu kategoriye girmeyebiliriz tabii.

genç girişimciler projenin adı değil projeyi yapanlar bu arada fight clubcılık oynayıp birbirimize girişmiyoruz.
Sosyal ağlarda paylaş

Yaptığımız iş yapıldığı için kuluçka merkezlerine veya bu tarz yarışmalara değil de direk birebir başvurabileceğimiz kurumlara başvuralım istedik. Tam olarak anlatıncaya kadar ikna edemeyeceğimizi, ön elemelerde eleneceğimizi düşünüyorum. Bizden daha iyi olanlar olacaktır mutlaka çünkü.

Dev ayrıca devlet demişim evet, ama devlet de yardımcı oluyor. Mesela şu var: http://www.kosgeb.gov.tr/Destekler/destek.aspx?dID=95
25.000 lira veriyorlar 5 ay sonra 15 ay taksitle 1/4'ünü ödüyorsun, geri kalanını kosgeb ödüyor. Bornava'da bi kızın kurduğu bi puzzle şirketi vardı hatta benim bildiğim bir kaç yıl önce kurulan, şirket logosu olan arabasına sokakta rastlamışsındır mutlaka.

Ayrıca önce melek yatırımcı konseptini bilmediğin için böyle bir şeyin olmadığını, böyle bir yardımın yapılmayacağını, saçma olduğunu söylüyorsun (ki google'ın bile böyle kurulduğunu düşünürsek gerçekçi bir şey olduğu aşikar). Sonra böyle bir şey olduğunu öğrenince "ama sen devlet demişsinki ben ona dedim işte ona demiştim asıl. en güçlü vuruşumu vuramadım şimdi en güçlü vuruşumla vurucam" diyorsun. 4chan tarzı resim yapıştırıyosun, yardımcı olamıycaksan msn'den de söyleyebilirdin bunları.

Cevaplar için teşekkürler ama yine de.
Sosyal ağlarda paylaş

@queen
abi birincisi devlet dediğin için öyle dedim ben, kıvırma durumu falan yok ortada. ne demişsin, "devletten" demişsin, sonra özelden link vermişsin. özelden sponsor ayrı bi olay yani onun için de bildiğim e-tohum u sen zaten biliyosun.

Queen said:

yardımcı olamıycaksan msn'den de söyleyebilirdin bunları.

msn'in açık olsa yazardım pek tabi
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...