Peka Mesaj tarihi: Ekim 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2003 dünkü bölümüde süperdi "Shadaim" muhabbeti süperdi ehe bundan sora antalya'da israilli tipleri görünce shadaim shadaim die gezinicem ortalıkta[hline]I'm da pain you tasted, fell intoxicated. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 ahaha gerçekten nefis bir dizi, son bölümünü seyrederken karnım ağrıdı benim de gülmekten. hastası mıyız? evet... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 lol shadaim iyiydi gerçekten. Ben ilk bölümündede kopmuştum, şu bayanlar tuvaleti bölümü öldürmüştü beni. Ingilizlerin Mr.Beanli, Benny Hillli mizah anlayışı ile ilgili fikirlerimi değiştirdi dizi.[hline]Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım ben... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Albatros Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 Yok benim tipim deildi.Cok ne biliim iste cok resmiydi kadın yav.Neyse su gogus gogus gogus die baarması zuperdi be bende bagırmak isterdim bi kızın yanında hehehhe..[hline][b]One of these days, I'm going to cut you into little pieces [i] Işıgın hep parlasın deli elmas! İtinayla seytan cıkarılır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smerten Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 Shadaim, Shadaim, Shadaim... ben baştan beri soyluyorum sıze seyredın dıye :)[hline]Duxus --------- Ben de bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım... --------- -What are you doing my boy? -Succeeding you, Father! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 salı günkü bölüm efsaneydi gerçekten okulda hala muabbeti dönmekte ehah shadaiimm .. bu arada dip not: dizideki jack davenport (hani susan'ı götüren ballı herif) pirates of the caribbean'da bi rolü var adamı zor tanıdım ben filmde ama eheh[hline]"oh my god, aliens ! don't eat me ! i have a wife and children, eat them." (homer simpson) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mexinth Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 shadaiimm shadaiim, süper bölümdü kanımcada, kime söylediysem bayılmış. Vah bahtsız Jeff vahh, 40 yılda bir öyle bir balık tutacaktı ki :-) Ben yaz tatili için mekan belirledim şimdiden tabi etraf sakinleşirse , shadaiim adında bir tur düzenleyeceğiz arkadaşlarla... hehehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mexinth Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 said: jankis, 09 October 2003 21:25 tarihinde demiş ki: salı günkü bölüm efsaneydi gerçekten okulda hala muabbeti dönmekte ehah shadaiimm .. bu arada dip not: dizideki jack davenport (hani susan'ı götüren ballı herif) pirates of the caribbean'da bi rolü var adamı zor tanıdım ben filmde ama eheh[hline]"oh my god, aliens ! don't eat me ! i have a wife and children, eat them." (homer simpson) jack davenport şu iki nöbetçiden biri değil mi? komik olanlar hani. Johny Deep en başta kafalıyor bunları filan :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Ekim 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2003 yok mexinth alakası yok eheh jack davenport, keira nightley yani baş kadın karaktere evlenme teklif eden eleman kaptan işte terfi eden herif .. filmdeki adı norrington[hline]"oh my god, aliens ! don't eat me ! i have a wife and children, eat them." (homer simpson) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrBomb Mesaj tarihi: Ekim 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2003 cnbc-e deki dizileri izleme tutkum yoktur ama bu dizi gerçekten çok hoşuma gitti harika düşünceler war senaryosunda[hline]Kontrolsüz güç, güç değildir. (Hulk) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smerten Mesaj tarihi: Ekim 10, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2003 amerkıada da cok begenılıyo zatı (bakınız bılmem ne gunku hurrıyet gastesı ekı) ayrıca abı ne accayıp bır ınglızcedır. ıngılız slangı anlamaıyorum bazı seylerı... mesela "kalça" için bı kelıme soyluyo ama ne bılmıyom[hline]Duxus --------- Ben de bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım... --------- Shadaim, Shadaim, Shadaim!!!... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Ekim 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2003 ahe süferdi valla koptum, shadaaiiim bi de şu diyalog kopardı beni: -i found it listen.. women with two brains... -three patrick.. three! -o yea i forgot that one abi koltuktan uçtum ben burda ya yok böyle bi olay[hline]In the grace... of the love we rise in pain... and death is not far away soon we'll sleep and never wake up again... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mexinth Mesaj tarihi: Ekim 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2003 ya süper dizi, ama reklamları çok kötü bence, o reklamları gördüğümde soluk renkli bayat bi dizi sanmıştım, şansa şu reservoir dogs taklidi yaptıkları bölümü izlemiştim baştan sona, o bardak olaynda kopmuştum. Kız kendi teyzesinin cenazesinde kopuyordu ya eş zamanlı olarak bende koptum. Harika bir dizi, Two Guys and a Girl'ün sinsice bitmesini affettirecek cinsten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smerten Mesaj tarihi: Ekim 11, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2003 said: mexinth, 11 October 2003 00:09 tarihinde demiş ki:Two Guys and a Girl'ün sinsice bitmesini affettirecek cinsten. yes!+1[hline]a.k.a. Duxus --------- Ben de bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım... --------- Allah kahretsin! Kış geliyor ve benim damarlarımda bahar dolaşıyor! --------- Shadaim, Shadaim, Shadaim!!!... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Ekim 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2003 -will you guyz hurry up ?! -stop playing reservoir dogs ! eauhae hastasıyım[hline]"oh my god, aliens ! don't eat me ! i have a wife and children, eat them." (homer simpson) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Albatros Mesaj tarihi: Ekim 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2003 Rezarvuar kopeklerini izlemedim biri bana espriyi anlatabilir mi acaba?[hline][b]One of these days, I'm going to cut you into little pieces [i] Işıgın hep parlasın deli elmas! İtinayla seytan cıkarılır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Ekim 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2003 susanin kopegi olcak bi nesil bu gidisle ehe[hline]referanslar : www.mizzah.com www.tokaci.com(oscommerce customization) turkiye.bookturkey.com aaa bunu unutmusum pek severim: www.bookturkey.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Ekim 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2003 oyle algi katsayisi yuksek, zeki, espri yapabilen sarisin mavi gozlu birini bulursam ben de aninda.......[hline]referanslar : www.mizzah.com www.tokaci.com(oscommerce customization) turkiye.bookturkey.com aaa bunu unutmusum pek severim: www.bookturkey.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Ekim 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2003 said: Albatros, 12 October 2003 13:16 tarihinde demiş ki: Rezarvuar kopeklerini izlemedim biri bana espriyi anlatabilir mi acaba?[hline]One of these days, I'm going to cut you into little pieces [i] Işıgın hep parlasın deli elmas! İtinayla seytan cıkarılır... netten reservoir dogs diye arat resimlerini bul .. anlarsın espriyi :D[hline]"oh my god, aliens ! don't eat me ! i have a wife and children, eat them." [b](homer simpson) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrBomb Mesaj tarihi: Ekim 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2003 şimdi başlıyo açın yine cnbceyi[hline]Kontrolsüz güç, güç değildir. (Hulk) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mountaindew Mesaj tarihi: Ekim 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2003 Gayet guzeldi. Naked rights olayi beni bitirdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Ekim 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2003 coştu coşturdu gene jeff eauha susan bunları teybi izlerken bastıktan soraki dialoglar kopardı beni[hline]"oh my god, aliens ! don't eat me ! i have a wife and children, eat them." (homer simpson) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mexinth Mesaj tarihi: Ekim 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2003 asıl koparıcı kısım ise Susan basınca konuşuyo konuşuyo sonra içeri bir griyor Jeff, susann susann diye şarkı söylüyor. koptum orda ya. Birde öteki arkadaşı Jane değil işte öbürü - kalçalarını eritmelisin diyor ya :) güzeldi gayet bence, ama en sonu ayrı komediydi. Jeff yönetiyor hehe.. Birde Jeffin tv ye cinselsaldırıda bulunması küçükken ayrı bir olay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Ekim 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2003 eahehahea süferdi jeff kağıda naked yazıp yüzüme sürerdim, seksten daha iyi dedi yarıldım oracıkta, off jane süpppper bi kız ya hastasıyım[hline]In the grace... of the love we rise in pain... and death is not far away soon we'll sleep and never wake up again... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peka Mesaj tarihi: Ekim 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2003 yaa of ya offfff ya kaçırdım anasını satiyim mal mal arkadaşlarla risk oynuyoduk bi baktım saat 2 lan ya haftada 1 saat tv izliyorum zaten ondanda olduk bu hafta[hline]Tyler_gs : merhaba baaluo nickinin anlamı nedir besiktas ataturk anadoluyla bi alakası varmıdır? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar